Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Βούτηξε 2.000 ευρώ από την ηλικιωμένη και έγινε “καπνός”

Κρήτη: Βούτηξε 2.000 ευρώ από την ηλικιωμένη και έγινε “καπνός”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη, ο 41 ετών Έλληνας για κλοπή, στο Ηράκλειο διότι φέρεται να έκλεψε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες στο σπίτι μιας 92χρονης την έπεισε να προβεί σε ανάληψη από την τράπεζα. Το ποσό αυτό ο άνδρας το πήρε και εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η γερόντισσα να καταγγείλει το συμβάν. ‘Αμεσα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του είχε μέρος των χρημάτων που αφαίρεσε το οποίο και παραδόθηκε στην 92χρονη. Σήμερα ο 41χρονος βρέθηκε μπροστά στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Επίσης, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου οδηγήθηκε σήμερα ένας 31 ετών αλλοδαπός που συνελήφθη χθες για κλοπή, στo Λασίθι όταν μπήκε μεταμεσονύχτιες ώρες σε κατάστημα ιδιοκτησίας 32χρονου από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, δύο ταμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί που άμεσα τον εντόπισαν βρήκαν πάνω του το χρηματικό ποσό και τα τάμπλετ τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Από την προανάκριση προέκυψε επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μπει σε Ιερό Ναό σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως τελικά να αφαιρέσει κάτι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις