Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη:Νέα στοιχεία-σοκ για το μακελειό-Τον σκότωσε και τραυμάτισε το παιδί του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι σφαίρες του δράστη βρήκαν το ίδιο του το παιδί – Νεκρός από καρδιακή προσβολή ο πατέρας του θύματος, στο άκουσμα της τραγικής είδησης – Φόβοι για βεντέτα…

Αστυνομικοί “κατέκλυσαν” το χωριό, λίγο μετά την τραγωδία της νύχτας της Κυριακής στο Προφήτη Ηλία, με τον 34χρονο δημοτικό υπάλληλο και γυμναστή, Πρίαμο Ξυδάκη, να πέφτει νεκρός από τα πυρά ενός 52χρονου κρεοπώλη. Ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ των δύο μεγάλων οικογενειών της περιοχής είναι μεγάλος, γι’αυτό και οι αστυνομικοί έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα. 

Μάλιστα, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επεισοδίων, ο 52χρονος κρεοπώλης, δράστης των πυροβολισμών με καραμπίνα που έριξαν νεκρό τον Πρίαμο Ξυδάκη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί φρουρούν και το 17χρονο γιο του κρεοπώλη που τραυματίστηκε από σφαίρα στο λαιμό και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ωστόσο ο νεαρός δεν κρατείται, καθώς μέχρι στιγμής δεν προκύπτει συμμετοχή του στο τραγικό συμβάν.

Όσο για τις αιτίες που μια βραδιά γιορτής, αυτή του Κλήδωνα, κατέληξε σε τραγωδία, πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόσφατο διαπληκτισμό μεταξύ του 17χρονου και νεαρού της οικογένειας του Ξυδάκη. Ωστόσο, όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού στο cretalive.gr, ό,τι κι αν είχε γίνει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των νεαρών ήταν μόνο η αφορμή για να ξεσπάσει η “φωτιά”, καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών, εδώ και καιρό, δεν ήταν καθόλου καλές.

Ο Πρίαμος Ξυδάκης ήταν δημοτικός υπάλληλος, ενώ ως απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, εργαζόταν ως και πριν περίπου δύο χρόνια στις ακαδημίες του ΟΦΗ. Ήταν πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με τους κατοίκους, το συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 34χρονος ουδέποτε είχε απασχολήσει.

Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος κι αγαπητός, τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος, ενώ ήταν υποψήφιος και στις περασμένες δημοτικές εκλογές. Στο άκουσμα του φονικού, ο πατέρας του κατέρρευσε με καρδιακή προσβολή.


Τρεις νεκροί στο μακελειό της Κρήτης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 64χρονος, ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, χωρίς να έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο άτυχος άνδρας που καθόταν λίγο πιο μακριά από το κρεοπωλείο του 52χρονου και χτυπήθηκε από σφαίρα που ξέφυγε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε δύο σημεία στη θωρακική αορτή, έγινε ο τρίτος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στην υπόθεση που συγκλονίζει την Κρήτη, μετά τον 34χρονο και τον πατέρας του, που έσβησε όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: ”Αυτή είναι η τελευταία μου νύχτα”!

Αχαϊα: Ένας ”Άγγελος” ζητάει απαντήσεις – Περίεργες αποφάσεις και ”σκιές”!

Αγρίνιο:Αυτό το γάμο δεν τον περίμεναν πως και πως μόνο οι συγγενείς!
 
Αχαϊα:Μαχαίρωνε για 20 λεπτά τη γυναίκα του,στα γενέθλια του παιδιού τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε