Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξέφραγο αμπέλι το Μεταγωγών! Απέδρασαν ισοβίτες δολοφόνοι

Μεταγωγών

Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τελικά τον έναν από τους τέσσερις κρατουμένους δραπέτευσαν από το Μεταγωγών δεν μειώνει το κενό στα μέτρα φύλαξης.

Οι τέσσερις κρατούμενοι, κατάφεραν μέσα στη νύχτα να δραπετεύσουν από το Μεταγωγών. Οι τρεις από εκείνη την ώρα αναζητούνται χωρίς αποτέλεσμα.

Ο τέταρτος δεν κατάφερε να πάει πολύ μακρυά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στο προαύλιο των εγκαταστάσεων.

Οι δραπέτες βρίσκονταν σε κρατητήριο του δευτέρου ορόφου. Άγνωστο πως κατάφεραν να “περάσουν” μια λίμα και με αυτή έκοψαν τα κάγκελα του παραθύρου του κελιού τους. Στη συνέχεια έδεσαν σεντόνια και κατάφεραν να κατέβουν στο προαύλιο.

Οι τρεις Αλβανοί κατάφεραν να το σκάσουν. Παρά τις έρευνες που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ο Γεωργιανός φαίνεται αντιλήφθηκε την κινητοποίηση των αστυνομικών και αναζήτησε καταφύγιο σε ένα σκοτεινό σημείο στο προαύλιο. Γρήγορα όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν την κρυψώνα του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δραπέτες είναι τρεις Αλβανοί και ένας Γεωργιανός. Από τους Αλβανούς οι δύο είναι καταδικασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ο τρίτος έχει καταδικαστεί ισόβια για δολοφονία. Ισόβια εκτίει και ο Γεωργιανός που είναι επίσης στη φυλακή για ανθρωποκτονία.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις