Κύκλωμα κοκαΐνης: Ο εισπράκτορας της σερβικής μαφίας στα χέρια της Δίωξης

Ποιος είναι ο άνθρωπος που είχε μεγάλες “άκρες” στα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.
Συνελήφθη πριν από δυο εβδομάδες όταν εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης.
Είχε κάνει ορμητήριό του την Ελλάδα.
Θεωρείται στενός συνεργάτης του του αρχηγού της σερβικής μαφίας στον τομέα τον ναρκωτικών.
Ο «Ιβάν» ή «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» συνελήφθη μετά από ένταλμα των ελληνικών αρχών.

Ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς και συνάμα εισπράκτορας της σερβικής μαφίας είναι τελικά ο 45χρονος Σερβοκροάτης που εδώ και περίπου 2 εβδομάδες βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών και συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από την εξάρθρωση πολυδαίδαλου κυκλώματος που εισήγαγε και διακινούσε, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Η Real News αποκαλύπτει το πρόσωπο αλλά και τα καλά κρυμμένα μυστικά του 45χρονου Σερβοκροάτη, οποίος θεωρείται στενός συνεργάτης του φερόμενου αρχηγού της σερβικής μαφίας στον τομέα των ναρκωτικών, πιο γνωστού με το προσωνύμιο «Ivan», οποίος ήδη εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης στις φυλακές της πατρίδας του, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές το 2018.

Click4more: Ήθελαν να πουλήσουν 104 κιλά κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική – Την είχαν κρύψει σε… φούρνο, ταψιά και κάτω από κρεβάτια

Όσον αφορά στον 45χρονο Σερβοκροάτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές ακόμα και από την αμερικανική DEA, που έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με την περίπτωσή του, θεωρείται άνθρωπος «φάντασμα». Έχει «μεγάλες» άκρες στα καρτέλ των «βαρόνων» της Λατινικής Αμερικής και μέχρι πριν από τη σύλληψή του από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν σε θέση να κλείνει, απευθείας με τους «βαρόνους», δουλειές, για τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ευρώπη, με βάση όμως την Ελλάδα. Είχε μετατρέψει τη χώρα μας σε ορμητήριο του, σε συνεργασία πάντα με την αλβανική μαφία που ουσιαστικά αναλάμβανε την προώθηση των ποσοτήτων που εισήγαγε στην Ελλάδα ο 45χρονος «φαντομάς» από τη Σερβία.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σέρβοκροάτης «φαντομάς» βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών, άμεσα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους αντίστοιχες υπηρεσίες όπως αυτές της Ιταλίας, της Σερβίας, αλλά και της Ισπανίας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο απασχολεί έντονα εδώ και χρόνια τις συγκεκριμένες αστυνομικές αρχές αφού και εκεί φαίνεται πως είχε αναπτύξει πολυσχιδή δράση με εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Άλλωστε ο φερόμενος αρχηγός της σερβικής μαφίας στο κομμάτι των ναρκωτικών, ο επονομαζόμενος και «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», από το 2017 είχε μετατρέψει την Ελλάδα σε διαμετακομιστικό σταθμό κοκαΐνης, καθώς είχε καταφέρει να εισάγει και να κρύψει σε διαμέρισμα στην Βάρκιζα ποσότητα κοκαΐνης βάρους μισού τόνου! Κατά συνέπεια ο 45χρονος Σέρβοκροάτης «φαντομάς» απλά συνέχισε την δουλειά που είχε «ανοίξει» στην Ελλάδα ο φερόμενος αρχηγός του.

Το «φάντασμα» από τη Σερβία

Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών πριν από δυο εβδομάδες, την ώρα μάλιστα που ήταν έτοιμος να συναντηθεί με τον Αλβανό συνεργάτη του, οποίος είχε αναλάβει τη διακίνηση τις κοκαΐνης που είχε εισαγάγει στην Ελλάδα ο Σερβοκροάτης.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, σκοπός της συνάντησής τους ήταν να παραδώσει ο Αλβανός μαφιόζος στον «φαντομά» από την Σερβία, το ποσό των 300.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούσαν στο ποσοστό των «κερδών» που έπρεπε να εισπράξει ο επικίνδυνος κακοποιός, από τη διακίνηση της κοκαΐνης.

Στην κατοχή και των τριών συλληφθέντων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι αστυνομικοί της Δίωξης βρήκαν το συνολικό ποσό των 800.000 ευρώ, όλα σε μετρητά, ενώ παράλληλα οι δράστες είχαν κρύψει σε διαμέρισμα περίπου 150 κιλά κοκαΐνης σε πλάκες υψηλής καθαρότητας.

Το ερώτημα πλέον στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, αφού βέβαια ξεκαθάρισαν πως ο «φαντομάς» από την Σερβία είναι ουσιαστικά ο εισπράκτορας του κυκλώματος, είναι το που θα κατέληγαν τα χρήματα που εισέπραττε από τους Αλβανούς συνεργάτες του. Σε τράπεζα; Σε βαλίτσα από δεύτερο χέρι;

Μέχρι στιγμής πάντως οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, δεν έχουν καταφέρει να δώσουν μια σαφή απάντηση στα ερωτήματά τους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσουν να «σκαλίζουν» την υπόθεση.

Άλλωστε και όπως λέει στη Real News αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών και θέλει να διατηρήσει στην ανωνυμία του: «…η συνεργασία μας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι δυνατόν να αποδώσει «καρπούς», όχι μόνο για τα επιμέρους κυκλώματα που έχει δημιουργήσει η σερβική μαφία, αλλά και το που θα κατέληγαν τα αστρονομικά ποσά από τη διακίνηση της κοκαΐνης, πάντα στην χονδρική αγορά, καθώς σε αυτό το επίπεδο οι κακοποιοί δεν ασχολούνται με διακίνηση μικροποσοτήτων».

Ο «Φαντομάς» και η Ελλάδα

Όταν το Δεκέμβριο του 2017 οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εισβάλει σε πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα, κατάσχοντας 250 κιλά καθαρής κοκαΐνης και παράλληλα συλλαμβάνοντας το Σέρβο «αποθηκάριο» που έφερε το προσωνύμιο «Μάρτιν», δεν μπορούσαν να φανταστούν τη διείσδυση που είχε πραγματοποιήσει στην χώρα μας η σέρβικη μαφία.

Προϊόντος του χρόνου και των ερευνών, οι Έλληνες αστυνομικοί άρχισαν να ανακαλύπτουν βήμα βήμα το δαιδαλώδες κύκλωμα που είχε στήσει στην Ελλάδα ο J.V., πιο γνωστός ως «Ivan» ή «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», οποίος είχε συλληφθεί έπειτα από διεθνές ένταλμα των ελληνικών αρχών το καλοκαίρι του 2018 στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έκανε τις διακοπές του.

Έκτοτε νέα πρόσωπα μπήκαν στο «παιχνίδι», μέχρι που έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας ο Σέρβοκροάτης «φαντομάς», που όπως όλα δείχνουν αποτελεί τη συνέχεια του Σέρβου «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Βίντεο σοκ! Συμμορία ανηλίκων χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα νεαρό για ένα κινητό στο Σύνταγμα

Βίντεο σοκ! Συμμορία ανηλίκων χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα νεαρό για ένα κινητό στο Σύνταγμα

Σοκ προκαλεί βίντεο που έρχεται στο φως και δείχνει μια συμμορία ανηλίκων να επιτίθεται σε νεαρό προκειμένου να του αποσπάσει με τη βία το κινητό ... Διαβάστε περισσότερα
Νέα καταδίκη για Άκη Τσοχατζόπουλο και Βίκυ Σταμάτη – Στη φυλακή αν δεν πληρώσουν 20.000€

Νέα καταδίκη για Άκη Τσοχατζόπουλο και Βίκυ Σταμάτη – Στη φυλακή αν δεν πληρώσουν 20.000€

Ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο, στη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη και στον πρώτο ... Διαβάστε περισσότερα
Σκότωσε την μάνα του με 5 διαφορετικά μαχαίρια! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Ηράκλειο

Σκότωσε την μάνα του με 5 διαφορετικά μαχαίρια! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από το φρικτό έγκλημα που έγινε χθες στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας 52 ετών, φέρεται ... Διαβάστε περισσότερα
Τραγωδία στο Πέραμα: Λίγο πριν πάει σε πάρτι σκοτώθηκε ο 25χρονος από τον αδερφό του

Τραγωδία στο Πέραμα: Λίγο πριν πάει σε πάρτι σκοτώθηκε ο 25χρονος από τον αδερφό του

Άγνωστες λεπτομέρειες, που κάνουν ακόμα πιο συγκλονιστική την τραγωδία στον Πειραιά όπου ο αδελφός σκότωσε κατά λάθος τον μεγαλύτερο αδελφό του την ώρα που επεξεργαζόταν ... Διαβάστε περισσότερα
Φυλακές Κορυδαλλού: Η έρευνα στα κελιά “τσίμπησε” 61 συσκευασίες με χασίς

Φυλακές Κορυδαλλού: Η έρευνα στα κελιά “τσίμπησε” 61 συσκευασίες με χασίς

Εξήντα μία συσκευασίες χασίς εντοπίστηκαν σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού την Δευτέρα (26.10.2020) από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, και ειδικότερα σε κελί αλλοδαπού κρατούμενου. ... Διαβάστε περισσότερα
Χανιά: Στραγγαλισμένος με πουκάμισο μέσα σε βαλίτσα! Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία (Φωτό)

Χανιά: Στραγγαλισμένος με πουκάμισο μέσα σε βαλίτσα! Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία (Φωτό)

Τα Χανιά παραμένουν ανάστατα από τη διπλή δολοφονία στο Πασακάκι. Ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή, βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα σε βαλίτσα. Η αστυνομία ... Διαβάστε περισσότερα