Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Μετά τη διάρρηξη, έγινε “καπνός” με… ταξί!

Λαμία: Μετά τη διάρρηξη, έγινε “καπνός” με… ταξί!
Το σημείο από όπου πήρε ταξί ο ληστής

Έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα και… εξαφανίστηκε με ταξί!

Ο λόγος για έναν Ρομά, στη Λαμία, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, από το μεσημέρι της Πέμπτης (02.08.2018).

Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή και κάλεσαν την αστυνομία. Η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο προκειμένου να αναζητήσει πληροφορίες από τους ένοικους ενώ άλλο “δίδυμο” διεξήγαγε έρευνες στα γύρω τετράγωνα. Ο ληστής όμως είχε καταφέρει να ξεφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα μπήκε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως ζητώντας από τους εργαζόμενους να του καλέσουν ένα ταξί. Εκείνοι αφού τον εξυπηρέτησαν -και ενώ συνέχισαν την δουλειά τους- είχαν παρατηρήσει ότι ο εύσωμος Ρομά ήταν αιμόφυρτος και ξυπόλητος και πως τα ρούχα του ήταν σκισμένα. Μάλιστα φέρεται να τους είπε ότι θέλει να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αφού αποχώρησε, λίγα λεπτά μετά πέρασε από το σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ με τους ανθρώπους που εργάζονται στο πλυντήριο να σταματούν την μηχανή, επισημαίνοντας στους αστυνομικούς το περιστατικό και πως ο Ρομά θα είχε κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Λαμίας, όπως ο ίδιος φέρεται να τους είπε.

Η αστυνομία αφού τον αναζήτησε κατά μήκος της διαδρομής αλλά και στο Νοσοκομείο δεν τον εντόπισε, ενώ άλλη ομάδα βρέθηκε και στον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης, τον οποίο έκανε… φύλλο και φτερό, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

ΠΗΓΗ: Lamianow

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις