Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Μπήκαν στο καφενείο και του άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό!

Λαμία: Μπήκαν στο καφενείο και του άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό!
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Τους κυνήγησε και τους συνέλαβε αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περνούσε από το σημείο…

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα σε καφενείο της οδού Καρπενησίου στη Λαμία, όπου ένας θαμώνας 61 ετών, έπινε τη μπυρίτσα του.

Τρεις νεαροί τσιγγάνοι, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να του μιλάνε. Ξαφνικά του βούτηξαν μια χρυσή αλυσίδα με ένα σταυρό από το λαιμό, τον έριξαν στο πάτωμα και στη συνέχεια βγήκαν τρέχοντας από το μαγαζί, με τον άτυχο άνδρα να τους κυνηγάει και να φωνάζει «φέρτε μου τον σταυρό».

Εκείνη τη στιγμή, για καλή του τύχη, κατέβαινε την οδό Καρπενησίου ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ με τη μηχανή του, ο οποίος βλέποντας τους ρομά να τρέχουν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αρχικά τους φώναξε να σταματήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή, ανέβηκε ανάποδα την οδό Βενιζέλου και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Έσλιν. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν και άλλοι αστυνομικοί, αφού είχε ζητήσει ενισχύσεις μέσω του κέντρου.

Φυσικά οι ρομά είχαν προλάβει να ξεφορτωθούν τον σταυρό με την αλυσίδα και κατηγορούσαν το θύμα ότι έπεσε πάνω τους και τους έσπρωξε, λέγοντας ότι τους κατηγορεί άδικα. Οι τρεις ρομά και το θύμα μεταφέρθηκαν με περιπολικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για τη συνέχεια της υπόθεσης…

Πηγή: LamiaReport

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις