Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Ο κλέφτης του αυτοκινήτου ζητούσε και λεφτά από τον ιδιοκτήτη!

Λαμία: Ο κλέφτης του αυτοκινήτου ζητούσε και λεφτά από τον ιδιοκτήτη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 30χρονος τσιγγάνος, που είχε συλληφθεί, ζητούσε 100 ευρώ για να πει πού έχει κρύψει το αυτοκίνητο, το οποίο έκλεψε την προηγούμενη ημέρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης από την οδό Καραΐσκάκη στη Λαμία ένας επαγγελματίας άφησε για ένα λεπτό το αυτοκίνητο με τα κλειδιά έξω από το γραφείο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει “φτερά”. Στη 1:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, συνέλαβαν έναν 30χρονο τσιγγάνο, που κινούταν με ένα άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης είχε κλαπεί χθες από τη Λαμία.

Ο επαγγελματίας της οδού Καραΐσκάκη κλήθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας και στο πρόσωπο του 30χρονου τσιγγάνου αναγνώρισε τον άνθρωπο που του έκλεψε το λευκό βανάκι, αφού πριν του είχε ζητήσει 50 λεπτά για να πάρει μια τυρόπιτα.

Όπως είπε στο LamiaReport το θύμα, ο κλέφτης παραδέχτηκε ότι είνος είχε κλέψει και το λευκό βανάκι, ωστόσο ζητούσε 100 ευρώ για να πει που το είχε κρύψει! Ο επαγγελματίας και οι αστυνομικοί φυσικά δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν και το έριξαν στην πλάκα λέγοντας ότι είναι πολλά, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις του κλέφτη να πέσουν στα 50 ευρώ.

Τελικά ομολόγησε που είχε κρύψει το αυτοκίνητο το οποίο δυστυχώς ο ιδιοκτήτης το βρήκε διαλυμένο εσωτερικά. «Το θράσος περισσεύει στους κλέφτες….», είπε ο άνθρωπος αρνούμενος να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Πηγή: LamiaReport

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις