Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λασίθι: Διαπραγματεύεται για να παραδοθεί ο δράστης του φονικού!

βρέφος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του άγριου φονικού στο Λασίθι! Κι αυτό καθώς σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο 43χρονος δράστης της αιματοχυσίας στις Κουρούνες φαίνεται έτοιμος να παραδοθεί.

Το φονικό στο Λασίθι και οι… διαπραγματεύσεις για την παράδοση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη από χθες υπήρξε επικοινωνία στενών συγγενικών προσώπων του με τον δικηγόρο Γιώργο Στειακάκη για την παράδοση του.

Click4more: “Αρματωμένος” κρύβεται στα βουνά ο δράστης μετά το δολοφονικό αμόκ του Λασιθίου!

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι αφού υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο και δόθηκαν ρητές διαβεβαιώσεις ότι θα παραδοθεί, ακολούθησαν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τις αρμόδιες αρχές.

Το πότε και πού θα παραδοθεί κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό για λόγους ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι από τις Αστυνομικές Αρχές είχαν εκφραστεί φόβοι ακόμα και για την ζωή του εξαιτίας των όσων ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με στενό συγγενικό του πρόσωπο τη νύχτα του φονικού.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, κατάφερε να κρυφτεί πολύ καλά και να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που τα τελευταία 24ωρα «σαρώνουν» την ορεινή περιοχή βορείως της Νεάπολης.

Πηγή: cretalive.gr.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις