Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λασίθι: Τρεις ώρες νωρίτερα στον ανακριτή ο 43χρονος για τον φόνο

Λασίθι: Τρεις ώρες νωρίτερα στον ανακριτή ο 43χρονος για τον φόνο

Κάτω από άκρα μυστικότητα και για την αποφυγή επεισοδίων, οδηγήθηκε σήμερα στις 07.00 το πρωί στον ανακριτή, ο 43χρονος που  σκότωσε τον 73χρονο Μανώλη Φινοκαλιάτη στα Περάμπελα Νεάπολης, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (10.02.2020) για τα κτήματα.

Η απολογία του ενώπιον του Ανακριτή ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 σήμερα το πρωί, ωστόσο ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέφερε τον κατηγορούμενο τρεις ώρες νωρίτερα στο δικαστικό μέγαρο Νεαπόλεως, προκειμένου να απολογηθεί.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Το απόγευμα της Δευτέρας (10.02.2020), ο 43χρονος άνοιξε πυρ κατά οικογένειας στα Περάμπελα. Από τις σφαίρες του κυνηγετικού του όπλου έπεσε νεκρός ο 73χρονος Μανόλης Φινοκαλιώτης, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ο 45χρονος γιος του.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρύτερα – και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος.

Αφότου σκότωσε τον 73χρονο, ο 43χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείτο από τις Αρχές για μέρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που όπλισε το χέρι του 43χρονου ήταν οι κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές του δράστη με την οικογένεια των θυμάτων, ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, η οποία και διενεργεί την προανάκριση, θα διερευνήσει τα αίτια του εγκλήματος.

πηγή: ekriti.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις