Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Λέρα» ο οδηγός δημάρχου βορείων προαστίων! Ζητούσε λεφτά από πολίτη για να τον διορίσει

«Λέρα» ο οδηγός δημάρχου βορείων προαστίων! Ζητούσε λεφτά από πολίτη για να τον διορίσει

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει η γνωστή παροιμία. Κάπως έτσι έγινε και με τον οδηγό δημάρχου στα βόρεια προάστια…

Ο οδηγός, λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, προσπάθησε και εν μέρει κατάφερε να «αρμέξει» έναν πολίτη, στον οποίο υποσχέθηκε πως θα διόριζε στο δήμο τον ίδιο και την οικογένειά του έναντι φυσικά μερικών (δεκάδων) χιλιάδων ευρώ.

Click4more Έτσι δρουν οι «ρολογάδες» της Μαφίας της Νάπολης – Πλούσιοι σε Μύκονο και Ίμπιζα στο στόχαστρό τους

Ο 36χρονος δημοτικός υπάλληλος πιάστηκε στα… πράσα, όταν ο πολίτης αποφάσισε να πάει στην αστυνομία γιατί λεφτά έδινε, υποσχέσεις άκουγε αλλά πρόσληψη δεν έβλεπε!

Ο οδηγός του δημάρχου ζήτησε από τον πολίτη αμοιβή 15.000 ευρώ για να μεσολαβήσει ώστε να διοριστεί στο δήμο τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικά του πρόσωπα.

Ο πολίτης του έδωσε αρχικά 12.500 ευρώ, αλλά όταν είδε ότι περνούσε ο καιρός και δεν διοριζόταν… κανείς, αποφάσισε να πάει στην αστυνομία. Τότε αστυνομικοί του έδωσαν 2.500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και χθες (26.08.2020) σε προκαθαρισμένο ραντεβού σε καφετέρια αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απάτη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις