Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ληστεία με λεία μαμούθ σε εταιρεία στη Μεταμόρφωση – Έκλεψαν σχεδόν 1 εκατ. ευρώ

Ληστεία με λεία μαμούθ σε εταιρεία στη Μεταμόρφωση – Έκλεψαν σχεδόν 1 εκατ. ευρώ

Στόχος ληστών εταιρεία στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα.
Οι δράστες ήταν… άριστα κατατοπισμένοι και ήξεραν πώς θα έφευγαν με τα χέρια… γεμάτα.
Πήραν δυο χρηματοκιβώτια κι έφυγαν σαν κύριοι.
Αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ το ποσό που περιείχαν τα χρηματοκιβώτια σύμφωνα με την εταιρεία!

Σπείρα που κλέβει χρηματοκιβώτια «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά σε εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών στη Μεταμόρφωση!

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.05.2019) άγνωστοι εισέβαλαν σε τριώροφο κτίριο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου στεγάζεται η εταιρία στη Μεταμόρφωση, άρπαξαν δυο χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δυο χρηματοκιβώτια που εκλάπησαν υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό που, σύμφωνα με την εταιρία, περιείχαν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Από τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δράστες ήταν απόλυτα… κατατοπισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, με αποτέλεσμα ούτε οι κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν πολλά αλλά ούτε και ο συναγερμός να ειδοποιήσει για την εισβολή.

Πάντως, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας στην εταιρεία που σημειώθηκε η ληστεία, επικοινώνησε με το newsit.gr και παρουσίασε την δική της εκδοχή, σύμφωνα με την οποία: “Κατά την 23η ημέρα του μήνα Μαΐου του 2019 και ώρα 02:15 , όπως αποδεικνύεται και από την αναφορά λήψης σημάτων συναγερμού του Κεντρικού Σταθμού  της  T. , καθώς επίσης και των καταγεγραμμένων κινήσεων του χειριστή βάρδιας , λήφθηκε σήμα διάρρηξης για τον ανωτέρω χώρο της εταιρείας και πραγματοποιήθηκε άμεση ενημέρωση των κρατικών αρχών ( αστυνομίας) . Ταυτόχρονα , στις 02:15 πραγματοποιήθηκε άμεση τηλεφωνική ενημέρωση  των ιδιοκτητών και των ειδοποιούμενων υπευθύνων του χώρου για το ληφθέν σήμα.  Στις 02:34 ο Κεντρικός σταθμός ενημερώνεται από την αστυνομική διεύθυνση ότι πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στο χώρο και ενημερώνονται ξανά οι ιδιοκτήτες και οι εξημερωνόμενοι του χώρου“.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις