Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους

– Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου
– Άρπαξαν κοσμήματα και διέφυγαν
– Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για πυροβολισμούς – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
– Η σήμανση κάνει έρευνες έξω από το κοσμηματοπωλείο – “Καπνός” έγιναν οι δράστες μετά την ληστεία

Ληστεία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (12.10.2018) σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στους Αγίους Αναργύρους.

Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, άρπαξαν κοσμήματα και διέφυγαν.

Πληροφορίες έκαναν από νωρίς λόγο για πυροβολισμούς στην ληστεία. Κάτι το οποίο δεν είχε επιβεβαιωθεί από την αρχή, ωστόσο ισχύει.

Το newsit.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τους άνδρες και τις γυναίκες τις Σήμανσης να ελέγχουν την περιοχή και να τοποθετούν τα κίτρινα ταμπελάκια γύρω από τα πειστήρια που βρέθηκαν.

Δείτε τις εικόνες

ληστεία ληστεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δράστες χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με γροθιές στο πρόσωπο πήραν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια. Αμέσως μετά την ληστεία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ιδιοκτήτης πρόκειται να διακομιστεί, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς στο κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου. Εξετάζουμε, όμως, όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Οκτωβρίου 2018, είχε γίνει ληστεία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο επί της οδού Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άνδρες χτύπησαν το κουδούνι, μπήκαν μέσα, και κάποια στιγμή, ξαφνικά, έβγαλαν όπλα. Οι δράστες άρπαξαν επιλεκτικά, ακριβά κοσμήματα και ρολόγια και διέφυγαν.

Δείτε τις εικόνες από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο σημειώθηκε η ληστεία

ληστεία ληστεία

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις