Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ληστεία στη Βούλα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος ενόπλων

Ληστεία στη Βούλα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος ενόπλων

Γνωστός επιχειρηματίας που παλιότερα είχε εταιρία με κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές έγινε στόχος δυο ενόπλων που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (04.07.2019) στο σπίτι του στη Βούλα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με άλλα δυο άτομα την ώρα της εισβολής και της ληστείας, αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία για τη νύχτα αγωνίας στη Βούλα.

Οι δυο ένοπλοι φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ακινητοποίησαν και απείλησαν τον επιχειρηματία, ενώ τα άλλα δυο άτομα δεν κατάλαβαν το παραμικρό απ’ όσα έγιναν.

Υπό την απειλή των όπλων, οι δράστες ανάγκασαν τον επιχειρηματία να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα, ακριβά ρολόγια και κοσμήματα αξίας.

Οι ληστές άρπαξαν από το σπίτι του θύματός τους χρηματικό ποσό 8.000 ευρώ, ακριβά ρολόγια πασίγνωστης μάρκας και χρυσαφικά.

Τράπηκαν σε φυγή και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις