Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο δράστης χτύπαγε κουδούνια για να κρυφτεί! Ανάστατο το διαμέρισμα του τρόμου [pics, vids]

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο δράστης χτύπαγε κουδούνια για να κρυφτεί! Ανάστατο το διαμέρισμα του τρόμου [pics, vids]

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ληστεία που συνέβη στο Παλαιό Φάληρο. Τέσσερις ληστές έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της, Ο γιος της είδε τα βασανιστήρια που βίωνε η μητέρα τους μέσα από τις κάμερες και κάλεσε την αστυνομία. Ένας δράστης στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε, δυο συνελήφθησαν και ένας αναζητείται.

Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, δεν δίστασε να χτυπήσε τα κουδούνια στις διπλανές πολυκατοικίες για να καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης. Όπως λέει αποκλειστικά στο newsit.gr, η κ. Βάσω, η οποία μένει στη γειτονιά και βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, ένας εκ των δραστών επιχείρησε να διαφύγει και να κρυφτεί στα διπλανά σπίτια χτυπώντας τα κουδούνια των γειτόνων.

Το σημείο όπου "προσγειώθηκε" ο δράστης από τον 7ο όροφο

“Μου είπαν ότι κάποιος κακοντυμένος και κακοφτιαγμενος χτυπούσε όλα τα κουδούνια και δεν του άνοιξε κάνεις. Βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν να τρέχει ένας προς τα κάτω, προς την παραλία”, περιγράφει η κ. Βάσω και τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γειτονιά γίνεται στόχος ληστών.

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Από εδώ έπεσε ο δράστης! Άφαντος ο τέταρτος [pics, vids]

Το διαμέρισμα του τρόμου

Στο μεταξύ, στο σπίτι της επέστρεψε αφού κατέθεσε στην αστυνομία και η ηλικιωμένη που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια των ληστών. Όπως βλέπετε στο βίντεο του newsit.gr, η γυναίκα μπήκε στην πολυκατοικία, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση για τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το σημείο από όπου έπεσε ο ληστής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε