Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ληστεία στον Υφαντή: Έρευνες σε νοσοκομεία για τον ένοπλο που τραυματίστηκε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα Νοσοκομεία και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αττικής πραγματοποιεί έρευνες η Ασφάλεια Αττικής στην προσπάθεια της να εξιχνιάσει την αιματηρή ληστεία στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας “ΥΦΑΝΤΗΣ”, καθώς έχει στοιχεία για τραυματισμό τους ενός εκ των οπλοφόρων, που εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη γνωστή βιομηχανία αλλαντικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής έχουν στην διάθεση τους μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, στο σημείο που οι κακοποιοί “γάζωσαν” τους Αστυνομικούς, πως ο ένας από τους αδίστακτους ληστές όταν πια μπήκε στο αυτοκίνητο διαφυγής, παραπατούσε και έδειχνε να έχει τραυματιστεί.

Γεγονός είναι πως στον παράδρομο της Αττικής οδού, όπου οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τους κακοποιούς, οι οπλοφόροι δεν δίστασαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο και δυο από αυτούς να κατέβουν, να γονατίσουν και να πυροβολήσουν με Καλάσνικοφ εναντίον των ενστόλων.

Ένας από τους Αστυνομικούς πρόλαβε να καλυφθεί και να ανταποδώσει τα πυρά, πυροβολώντας με το πιστόλι του εναντίον των παρ’ ολίγον δολοφόνων του. Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα στο καμένο αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο εντοπίστηκε πάνω από την Αττική οδό, κοντά σε χαράδρα στο ύψος του Ασπροπύργου. Κατά την εξερεύνηση του οχήματος, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως φέρει τρύπες από τις σφαίρες που εξαπέλυσε εναντίον των κακοποιών ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Όσον αφορά στα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και βέβαια τα έκαψαν, το ένα στην Κηφισιά και το άλλο στην περιοχή του Ασπροπύργου, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι κλεμμένα, τουλάχιστον από την σύγκριση των αριθμών κυκλοφορίας, ενώ δεν αποκλείεται να έφεραν πλαστές πινακίδες, καθώς και οι δυο αντιστοιχούν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

 

Πώς έγινε η ληστεία

 

Η συμμορία που τραυμάτισε στα πόδια δυο μέλη της οικογένειας Υφαντής, ήταν συνολικά πέντε άτομα και συγκεκριμένα, ο ένας από τους οπλοφόρους, κράτησε ομήρους τους δυο φύλακες στο κουβούκλιο του προαυλίου, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις εισέβαλαν στο λογιστήριο.

Οι δυο από τους οπλοφόρους κάθισαν στην πόρτα του λογιστηρίου, ενώ οι δυο συνεργοί τους, ο ένας οπλισμένος με Καλάσνικοφ, μπήκαν στα γραφεία, άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ και τραυμάτισαν στα πόδια τον Χαράλαμπο και τον Κωνσταντίνο Υφαντή.

Όσον αφορά στην πορεία της υγείας τους, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το ΚΑΤ: “….Και οι δυο ασθενείς είναι εκτός κινδύνου και η κατάστασης τους κρίνεται σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε