Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

«Λουτρό αίματος» στον Άγιο Σώστη – Όλα «δείχνουν» ναρκωτικά

πυροβολισμοί

Μακελειό στον Άγιο Σώστη με βαριά τραυματίες αλλά και σίγουρα έναν νεκρό. Προς τα Πετράλωνα διέφυγε το αυτοκίνητο μετά το «χτύπημα» και οι Αρχές αυτή την ώρα «χτενίζουν» την περιοχή. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας, 11.01.2021, στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας μετά από «βροχή» πυροβολισμών στην πλατεία του Αγίου Σώστη, μεταξύ Νέας Σμύρνης και Νέου Κόσμου.

Οι πρώτες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Τιμοκρέοντος με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει χάσει την ζωή του και ακόμη τρεις να είναι βαριά τραυματισμένοι, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως οι νεκροί ήταν δύο, ωστόσο όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, στον έναν έγινε ανάνηψη και τελικά η ζωή του σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο αυτοί άνδρες έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και συγκεκριμένα πρόκειται για πατέρα και γιο…

Πώς συνέβη το μακελειό

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο και διέφυγαν.

Η τελευταία εξέλιξη είναι πως το περιστατικό έγινε μεταξύ Αλβανών και αυτή την ώρα υπάρχει η εκτίμηση πως το μακελειό έγινε λόγω διαφορών στην μαφία των ναρκωτικών, χωρίς αυτό να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Οι Αρχές έχουν την πληροφορία πως το ΙΧ κατευθύνθηκε φεύγοντας προς τα Πετράλωνα, όπου αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του, αφού οι αστυνομικοί γνωρίζουν την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον Άγιο Σώστη

πυροβολισμοί πυροβολισμοί

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς τέτοιου είδους περιστατικά σημειώνονται πια και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και μάλιστα… το απόγευμα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις