Έγκλημα

Λουτράκι: Μια νύχτα με δύο γυναίκες… 900€!

Αυτά ζητούσαν οι σωματέμποροι που κανόνιζαν τα ραντεβού...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν στο Λουτράκι τους δύο σωματέμπορους ηλικίας 56 και 49 ετών και τις δύο αλλοδαπές που εξέδιδαν, ηλικίας 28 και 22 ετών.

Συγκεκριμένα, αφού κλείστηκε τηλεφωνική συμφωνία με σκοπό την συνεύρεση με πελάτη αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, οι δύο άνδρες μετέφεραν τις αλλοδαπές σε ξενοδοχείο. Εκεί οι γυναίκες βρέθηκαν αντιμέτωπες με αστυνομικό, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης και την ώρα που πήραν το προσημειωμένο ποσό των 900 ευρώ, συνελήφθησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα