Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια: «Ακούσαμε πυροβολισμούς και πέσαμε κάτω» (pics, video)

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια: «Ακούσαμε πυροβολισμούς και πέσαμε κάτω» (pics, video)

Τον γάζωσαν μέσα από BMW, έκαψαν το αυτοκίνητο και έφυγαν με ένα άλλο. Η πρώτη σύλληψη του θύματος την δεκαετία του ’80 και οι σχέσεις του με τη νύχτα. Ο «τραπεζίτης» και το Συνδικάτο του Εγκλήματος.

Μάρτυρες άλλης μιας κινηματογραφικής εκτέλεσης με θύμα έναν άνθρωπο που είχε απασχολήσει τις αρχές πολλές φορές στο παρελθόν έγιναν όσοι βρίσκονταν σήμερα το μεσημέρι στα Βριλήσσια

«Ακούσαμε 6 – 7  δυνατούς πυροβολισμούς και πέσαμε κάτω. Ταραχτήκαμε όλοι εδώ. Νομίζω ήταν 3 η ώρα. Δεν ξέραμε από που μας έρχονταν οι πυροβολισμοί. Λίγο μετά είδαμε ότι ο άνθρωπος ήταν νεκρός», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr. 

Μια BMW σταμάτησε δίπλα στον 56χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής και τον γάζωσε στην κυριολεξία. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο άνδρας έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Click4More Βριλήσσια: Μαφιόζικη εκτέλεση – Τον γάζωσαν μέσα από αυτοκίνητο

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο διαφυγής, γκάζωσαν και με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκαν στο Πάτημα Χαλανδρίου. Εκεί, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και με ένα άλλο μάρκας Mini Cooper εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ποιο ήταν το θύμα 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ.Κ.Κ. ήταν γνώριμος στις αρχές. Δήλωνε επιχειρηματίας και σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς. 

Στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης του «τραπεζίτη» της νύχτας Δημήτρη Μάλαμα, που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι την εντολή για την εκτέλεσή του ίσως να έδωσαν οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν δώσει την εντολή για τον «τραπεζίτη».

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80 στην Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις