Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη – Έφυγε από το Τζάνειο το θύμα

Μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη – Έφυγε από το Τζάνειο το θύμα

Η μαφιόζικη επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη και ο Πειραιάς έζησε στιγμές τρόμου! Άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, πλησίασαν τον γνωστό «νονό» της νύχτας και τον «γάζωσαν»!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 37χρονος που δέχθηκε την επίθεση υπέγραψε και με δική του ευθύνη πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο. Το θύμα, πήγε για περαιτέρω αντιμετώπιση σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σοβαρότερο τραύμα του ήταν συντριπτικό κάταγμα στο αντιβραχιώνειο οστό (λίγο πάνω από τον καρπό). Είχε επίσης, τραύμα από θραύσμα στον μηρό (αφαιρέθηκε το θραύσμα) και τραύμα από σφαίρα στην κοιλιά, που όμως δεν έπληξε ζωτικά όργανα. Η σφαίρα αφαιρέθηκε. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε όπλο που είχε παράνομα.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο “νονός της νύχτας” βρισκόταν μόνος του μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο την στιγμή της επίθεσης. Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα λευκό βαν, το οποίο στο εσωτερικό του ήταν καμένο.

Μέσα σε αυτό εντόπισαν κι ένα Καλάσνικοφ, επίσης καμένο. Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως πρόκειται για το βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο προφανώς μετά την μαφιόζικη ενέδρα εγκατέλειψαν και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Δείτε στην φωτογραφία του newsit.gr το βαν που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

Πειραιάς

Πειραιάς: Οι δραματικές στιγμές μετά την δολοφονική επίθεση

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο μετά την επίθεση, χρησιμοποίησαν μια ζώνη, προσπαθώντας να σταματήσουν την αιμορραγία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Δείτε το σημείο της επίθεσης – Διακρίνεται το λευκό όχημα μέσα στο οποίο επέβαινε ο γνωστός “νονός της νύχτας”.

Πειραιάς Πειραιάς Πειραιάς

Η ιστορία του 37χρονου “νονού”

Γνωστός και ως δεξί χέρι του Βλαστού ο Β.Ζ. είχε κατηγορηθεί για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της δικαστικού Παρασκευής Καλαϊτζή που ποτέ όμως δεν εκτελέστηκε. Ο 37χρονος ήταν φίλος με τον συνταξιούχο αστυνομικό που εκτελέστηκε στην Παλλήνη. Το όνομά του είχε ακουστεί στα συμβόλαια θανάτου δυο γνωστών μεγαλονονών της νύχτας. Ο συγκεκριμένος στο παρελθόν είχε θυελλώδη δεσμό με την Bella Mafia την οποία δολοφόνησαν άγνωστοι στο τέλος Σεπτεμβρίου στο σπίτι της στην Κηφισιά.

Στο περιβάλλον του 37χρονου ανήκε κατά πληροφορίες και ο Γιώργος Λίτσας 35 ετών, που τον περασμένο Απρίλιο είχε πέσει νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις