Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μανιακός δολοφόνος σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες ταξί! Συγκλονίζει η κατάθεση οδηγού – θύματος

Μανιακός δολοφόνος σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες ταξί! Συγκλονίζει η κατάθεση οδηγού – θύματος

– Η υπόθεση με τον μανιακό δολοφόνο ταξιτζήδων, αποκαλύφθηκε έπειτα από την δολοφονία 52χρονου οδηγού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης
– Η πρώτη επίθεση έγινε πριν από 20 ημέρες με θύμα έναν 32χρονο οδηγό που τραυματίστηκε από δύο σφαίρες
– Τα πρώτα στοιχεία για το όπλο του δράστη

Τρόμος στις πιάτσες των οδηγών ΤΑΞΙ, από μανιακό οπλοφόρο, ο οποίος ήδη έχει σκοτώσει έναν επαγγελματία οδηγό, ενώ πριν από 20 μέρες τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο συνάδελφο του.
Μάλιστα, το πρώτο περιστατικό το κράτησαν στην Ασφάλεια ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς από την πρώτη στιγμή διέγνωσαν πως έχουν να κάνουν με έναν μανιακό “serial killer” που πυροβολεί τα θύματα του με μετασκευασμένο όπλο αερίου, το οποίο έχει μετατρέψει σε πυροβόλο όπλο με διαμέτρημα 22 χιλιοστών.

Η υπόθεση με τον μανιακό δολοφόνο ταξιτζήδων, αποκαλύφθηκε έπειτα από την δολοφονία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενός 52χρονου οδηγού ταξί, λίγα μέτρα από το σημείο που είχε σημειωθεί το πρώτο περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

 

Η δολοφονία
 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο οδηγός του τελευταίου λεωφορείου, από την περιοχή της Κηφισιάς, προσπάθησε να στρίψει στην οδό Χ. Τρικούπη από την οδό Κοκκιναρά, πλην όμως αυτό ήταν αδύνατο, καθώς στο σημείο ένα ταξί, είχε σταματήσει επάνω στην στροφή.
Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από το όχημα να δει τι συμβαίνει, καθώς ο οδηγός του ταξί ήταν ακίνητος επάνω στο τιμόνι και μέσα σε “λίμνη” αίματος. Ο 52χρονος ταξιτζής είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση, στην δεξιά κροταφική χώρα.

 

 

Όπως διαπιστώθηκε, ο δολοφόνος είχε πυροβολήσει τον άτυχο οδηγό εν κινήσει, και ενώ ο ίδιος κάθονταν στο πίσω δεξί κάθισμα του αυτοκινήτου, στο οποίο είχε επιβιβαστεί, προφανώς προσποιούμενος τον πελάτη.
Μάλιστα ο ιατροδικαστής που στην συνέχεια πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα του άτυχου οδηγού, διαπίστωσε πως στο κρανίο του είχαν σφηνωθεί δυο βολίδες από 22αρι πιστόλι. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, βρήκαν εντός του ταξί, έναν κάλυκα των 22 χιλιοστών ενώ σε απόσταση 10 μέτρων από το ακινητοποιημένο όχημα, βρέθηκε άλλος ένας κάλυκας των 22 χιλιοστών.

Ο άτυχος άνδρας στην τσέπη του είχε 200 ευρώ, κάτι που δείχνει πως το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά απλά η… δολοφονία, μάλλον από μανιακό δολοφόνο, που στοχεύει με το όπλο του επαγγελματίες οδηγούς.

 

Η πρώτη επίθεση

Πριν από περίπου 20 μέρες, επίσης ξημερώματα στην οδό Μαυρομιχάλη στην Κηφισιά, τρεις δρόμους πιο κάτω από το σημείο όπου διεπράχθη δηλαδή το έγκλημα, σημειώθηκε η πρώτη επίθεση του μανιακού.
Όπως κατέθεσε ο οδηγός του ταξί στους Αστυνομικούς της Ασφαλειας, ο μανιακός εμφανίστηκε στον 32χρονο οδηγό ως πελάτης στην Ν. Ερυθραία και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην Κηφισιά στην οδο Χ. Τρικουπη.
Ανυποψίαστος ο 32χρονος οδήγησε μέχρι την Κηφισιά, όπου στην οδό Μαυρομιχάλη αισθάνθηκε ένα δυνατό κάψιμο στο κεφάλι του πίσω από το αυτί και ζαλάδα, ζητώντας από το πελάτη του να τραβήξει το χειρόφρενο γιατί δεν ήταν σε θέση ο ίδιος να το κάνει, καθώς έχανε τις αισθήσεις του.
Ο πελάτης, εν προκειμένω ο μανιακός δολοφόνος, τράβηξε το χειρόφρενο και στην συνέχεια βγήκε απο το όχημα, αφού πρώτα άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου από την μηχανή.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομεί,ο όπου οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν πως στο κρανίο του, πίσω από το δεξί αυτί είχε σφηνωμένες τρεις βολίδες από σφαίρες.

Είκοσι μέρες μετά, όπως όλα δείχνουν ο ίδιος άνθρωπος, δολοφόνησε τελικά οδηγό ταξί, και εκτιμάται από τους έμπειρους Αστυνομικούς της Ασφάλειας πως η πρώτη επίθεση ουσιαστικά ήταν μια πρόβα, ένας πειραματισμός του μανιακού με το μετασκευασμένο όπλο του.

 

Όπλο ιδιοκατασκευή
 

Οι αστυνομικοί έχουν σαφείς ενδείξεις στα χέρια τους πως ο μανιακός χτυπά τα θύματα του με όπλο, το οποίο έχει μετατρέψει από πιστόλι κρότου, σε πυροβόλο όπλο πλήρους λειτουργίας.
Μάλιστα το γεγονός πως το πρώτο παρ’ ολίγον θύμα του serial killer δεν άκουσε πυροβολισμούς, παρά αισθάνθηκε μόνο κάψιμο και ζαλάδα δείχνει αν μη τι άλλο πως ήδη το όπλο είχε υποστεί μια μετατροπή, που όμως δεν ήταν πλήρως λειτουργική, ώστε να μετατραπεί σε κανονικό πυροβόλο.
Φαίνεται, λοιπόν, πως ο μανιακός ολοκλήρωσε την μετατροπή του όπλου, το οποίο τελικά δοκίμασε στον άτυχο 52χρονο κόβοντας το “νήμα τις ζωής” του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε