Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μάριος Παπαγεωργίου: “Πες μου επιτέλους πού έχεις θάψει το παιδί μου” ξέσπασε η μητέρα του Μάριου στη δίκη!

Μάριος Παπαγεωργίου: “Πες μου επιτέλους πού έχεις θάψει το παιδί μου” ξέσπασε η μητέρα του Μάριου στη δίκη!

Μάριος Παπαγεωργίου: Σχεδόν 7 χρόνια μετά τη δολοφονία και την απαγωγή του 26χρονου και η δίκη ακόμα συνεχίζεται…

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (σ.σ. 10.1.2019) συνεδρίασης οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο φερόμενος εγκέφαλος της υπόθεσης απηύθυνε μία ερώτηση στη ξαδέλφη του Μάριου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της αλλά και την αγανάκτηση της μητέρας του Μάριου που του φώναξε:

“Είσαι ψεύτης και δολοφόνος. Πες μου επιτέλους πού έχεις θάψει το παιδί μου”.

Η εξαδέλφη του Μάριου υποστήριξε ότι ο βασικός κατηγορούμενος με τη σύζυγό του απέτρεπαν τη μητέρα του Μάριου, αλλά και τους συγγενείς του να δηλώσουν την εξαφάνιση του 26χρονου στην αστυνομία.

“Η θεία μου πήγε στην αστυνομία όταν άρχισε να υποψιάζεται, όπως όλοι μας, ότι ο κατηγορούμενος και η οικογένειά του δεν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν. Το κατάλαβε γιατί επικρατούσε τρόμος.

Μάριος Παπαγεωργίου: Οργή και ψέμματα

Ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του μάς έλεγαν να μην πάμε στην αστυνομία. Εμπιστευόμασταν έναν άνθρωπο που έλεγε ότι είναι ο Θεός.

Η θεία μου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν σε κάποιο από τα τηλεφωνήματα με τους απαγωγείς, μου είπε ότι η φωνή της φάνηκε γνωστή” ανέφερε.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι όταν η μητέρα του 26χρονου είπε στον κατηγορούμενο ότι τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει για να τα δώσει στους απαγωγείς ήταν προσημειωμένα, εκείνος άρχισε να φωνάζει.

“Έγινε έξαλλος και φώναξε έντονα στη θεία μου ότι βγαίνει από την υπόθεση. Η θεία μου τότε του είπε να μην ασχοληθεί. Ο κατηγορούμενος μας έλεγε να μη μιλάμε για την απαγωγή, να μην ανοίγει ο κύκλος και να λέμε ότι τα χρήματα που μαζεύουμε τα θέλουμε για λόγους υγείας”, είπε η ξαδέλφη του 26χρονου.

Στην κατάθεσή του ο θείος του Μάριου εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο 26χρονος δεν έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες, κάτι που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε πει στην μητέρα του Μάριου ότι ο βασικός κατηγορούμενος ή είναι εκείνος που έχει κάνει την απαγωγή, η είναι ντίλερ των απαγωγέων.

“Δεν το πιστεύω, μου είπε. Του είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Εγώ αυτή την εικόνα είχα. Είχα υπόνοιες γιατί μας απέτρεπε να πάμε στην αστυνομία, ήξερε το ακριβές ποσό που ζητούσαν και επειδή έλεγε ότι ο Μάριος παίρνει ναρκωτικά”, είπε ο μάρτυρας.

Στο μεταξύ για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο γιος του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, για τον οποίο έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Ιανουαρίου οπότε και θα καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις