Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρκέλλα: Βίντεο – ντοκουμέντα με την 33χρονη – Η τσάντα με τα 50ευρα, οι άνετες αγορές και τα νέα ερωτήματα

Μαρκέλλα: Βίντεο – ντοκουμέντα με την 33χρονη – Η τσάντα με τα 50ευρα, οι άνετες αγορές και τα νέα ερωτήματα

Νέα ερωτήματα για την 33χρονη που άρπαξε την Μαρκέλλα και την δράση της. Κυκλοφορούσε με “πάκο” με χαρτονομίσματα και ξόδευε… πολύ άνετα! Κινητά, καφέδες, φαγητό και ενοικίαση δωματίου.

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την 33χρονη στην Θεσσαλονίκη που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Βίντεο – ντοκουμέντα που πρόβαλλε η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου εγείρουν νέα ερωτήματα για την δράση της γυναίκας που άρπαξε την Μαρκέλλα, και για το αν από πίσω κρύβεται κάποια “φάμπρικα” αρπαγής παιδιών.

Τα… 50ευρα και οι άνετες αγορές

Στα βίντεο φαίνεται η ίδια η 33χρονη σε καφετέρια στην Κατερίνη, πιθανότατα με το μαγιό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής όμως, η γυναίκα είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για τα κινητά αυτά χάλασε 1.4000 ευρώ!

Επίσης στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί.

click4more: “Η Μαρκέλλα μου λέει ότι δε μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια”

Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα μπουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Μάλιστα την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της. 

Αυτό φαίνεται και από άλλο βίντεο που η γυναίκα φαίνεται σε κατάστημα να…  μετράει λεφτά για να πληρώσει, τα οποία είναι πολλά.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το ότι η γυναίκα ήταν μόνη της. Να σημειωθεί επίσης πως από το Σάββατο που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα μέχρι την Τετάρτη που την συνέλαβαν είχε νοικιάσει σπίτι.

Περιστατικά που γεννούν ερωτήματα για το από που βρήκε τόσα χρήματα.

Δείτε τα βίντεο

Ο δικηγόρος της κοπέλας πάντως μιλώντας στο “Μαζί σου” υποστηρίζει πως η 33χρονη δεν έχει να κάνει με κανένα κύκλωμα, και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η κατάθεσή της

Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε: “Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα, την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”». Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε: «Ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει”.

Σύμφωνα με το OPEN, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στη συνέχεια τα εξής: “Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες». Και στη συνέχεια φέρεται να ομολογεί ότι «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια”.

Η 33χρονη,  απολογείται στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις