Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μητέρα Αλέξανδρου Αγγλούπα: Οι στιγμές τρόμου στα χέρια των διαρρηκτών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια η μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, Παναγιώτα, πέφτει θύμα ληστείας και μάλιστα μέσα στο σπίτι της. Το βράδυ της Κυριακής, η 70χρονη Παναγιώτα Αγλούπα, ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι μάλιστα την χτύπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Αστυνομία, η 70χρονη Π. Αγγλούπα το απόγευμα προς βράδυ της Κυριακής, βρίσκονταν στην μονοκατοικία της οικογένειας στην περιοχή της Βούλας. Ξαφνικά είδε μέσα στο σπίτι της, τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και κατσαβίδια.
Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, οι τρεις κακοποιοί αρχικά μπήκαν στο περίβολο της μονοκατοικίας και στην συνέχεια, μέσω ανασφάλιστης, μπαλκονόπορτας βρέθηκαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε τα χέρια της ηλικιωμένης γυναίκας και στην συνέχεια την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκειμένου να του αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα στην μονοκατοικία.
Η μητέρα του προφυλακισμένου για την υπόθεση του Ρομά “Μαφιόζικου Συνδικάτου”, Αλέξανδρου Αγγλούπα αποκάλυψε στους αδίστακτους ληστές πού έχει κρυμμένο μεγάλο χρηματικό και συγκεκριμένα περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ μέσα στους χώρους του σπιτιού.

Οι δράστες της θρασύτατης ληστείας, άρπαξαν τα χρήματα, κοσμήματα, αλλά και αντικείμενα αξίας και εξαφανίστηκαν από την μονοκατοικία της οδού Ναυσικάς στην περιοχή της Βούλας, εγκαταλείποντας την 70χρονη γυναίκα δεμένη στο σαλόνι του σπιτιού.
Η Παναγιώτα Αγλούπα κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα δεσμά της και με το αυτοκίνητο της μετέβη σε κοντινό ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το 2014, η 70χρονη σήμερα μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, είχε πέσει πάλι θύμα ληστείας από αγνώστους, τους οποίους μάλιστα βρήκε μέσα στο σπίτι της επιστρέφοντας από κάποια κοινωνική υποχρέωση.
Και τότε οι κακοποιοί την είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει από το σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα εκείνη την εποχή και με αφορμή την ληστεία, ο γιος της είχε καταφέρει να βγάλει άδεια οπλοφορίας, προκειμένου να είναι σε θέση να προστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του από ληστρικές επιδρομές.

Βέβαια, ως γνωστών ο “bon viveur” Α. Αγγλούπας είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές τις Χίου, καθώς το όνομα του έχει εμπλακεί στην μεγάλη συμμορία των Ρομά, και είχε συλληφθεί στα πλαίσια των επιχειρήσεων που είχε εξαπολύσει η Ασφάλεια Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε