Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Αυτός είναι ο Αλβανός “Μαραντόνα” που καταζητείται για την δολοφονία!

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

– Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, ο Αλβανός κακοποιός, Ένο Μάτα, ήταν ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης
– Συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2009
– Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του
– Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου 2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154

Ποδοσφαιριστής και μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχος ήταν ο Ένο Μάτα, ο Αλβανός κακοποιός που καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, ο Ένο Μάτα αγωνιζόταν στην Δόξα Μεγαλόπολης και είχε το παρατσούκλι “Μαραντόνα”.

Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για την Κύμη Ευβοίας. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2008 άρχισε το… μπαράζ ληστειών. Συνολικά, είχε κάνει εφτά ληστείες και η λεία του ήταν 220.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2009 συνελήφθη σε στριπιτζαδικο στο Χαϊδάρι από την Ασφάλεια Κορίνθου για ληστεία που είχε κάνει στο Ξηλόκαστρο.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Δόξας Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα, ο Ένο Μάτα, ήταν υπόδειγμα αθλητή. “Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η μετέπειτα μεταστροφή του. Η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα”.

Τι λένε μέσα από την φυλακή οι “ηθικοί αυτουργοί”

Δύο από τους τρεις βαρυποινίτες που φέρονται να έδωσαν την εντολή για την δολοφονική επίθεση στον δικηγόρο Ζαφειρόπουλο, μίλησαν χθες στην εκπομπή LiveNews και ουσιαστικά αρνούνται ότι είναι οι «ηθικοί αυτουργοί» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Ο βαρυποινίτης Μπάκο, είπε πως τον μετέφεραν για ανάκριση από τις φυλακές Κορυδαλλού στη ΓΑΔΑ, όπου παρέμεινε για ώρες. Μαζί του και οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί.

«Ήμασταν από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Και οι τρεις εκεί ήμασταν. Τι έχετε να πείτε; Τίποτα δεν έχουμε να πούμε. Έχετε σχέση; Δεν έχουμε σχέση… Μπερδεύουν τον κόσμο χωρίς λόγο… Κι εγώ τους είπα χθες άμα θέλουνε να κλείσουνε το φάκελο και δε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, ας το φορτώσουν σε μένα. έχω δύο ισόβια. Ας τα κάνω τρία, πέντε, δέκα, δε με νοιάζει».

Ο ίδιος είπε ότι γνώριζε τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Αλλά δεν εδωσε εκείνος την εντολή της εκτέλεσης.

Ο άλλος βαρυποινίτης και φερόμενος επίσης, ως ηθικός αυτουργός, λέει ότι δεν έχει σχέση με τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τον ΄Κέλι’ (εκτελεστή) , να έχω πει εγώ να κάνει κάτι ο ‘Κέλις’ για μένα… Τι δουλειά έχω εγώ με τον δικηγόρο; Τον ‘Κέλι’ τον γνωρίζω από τη φυλακή. Ο Ντούτσε Όλντι δεν έχει μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, ούτε κανένα άλλο παιδί δεν έχει καμία σχέση με τον Ζαφειρόπουλο. Από εμας εδώ κανένας, δεν ξέρουμε εμείς τίποτα».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις