Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Εθνικιστικό παραλήρημα των εμπλεκομένων στο Facebook!

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

– Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε άγρια στο γραφείο του – Οι τρεις βαρυποινίτες και οι δυο Αλβανοί που εμπλέκονται έχουν πλούσιο… διαδικτυακό παρελθόν
– Τα προφίλ τους στο Facebook βρίθουν εθνικιστικών συνθημάτων και αναρτήσεων για την υποτιθέμενη “Μεγάλη Αλβανία” αλλά και τον UCK!
– Κατηγορούσαν και Έλληνες αστυνομικούς για την συμπεριφορά τους απέναντι σε ομοεθνείς τους που συνελήφθησαν στην Ελλάδα
– Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα
– Οι δύο κακοποιοί που πήγαν στο γραφείο του αδικοχαμένου ποινικολόγου σκόπευαν να ανατινάξουν μαντρότοιχο των φυλακών Κορυδαλού για να απελευθερώσουν τους έγκλειστους -βαρυποινοίτες- εντολοδότες τους

Ευρήματα που προκαλούν τρόμο, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου διέμενε ο 32χρονος. Δηλαδή ο Αλβανός κακοποιός, από τα χέρια του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Τα εκρηκτικά αλλά και οι ηλεκτρονικοί πυροκροτητές που βρέθηκαν (σ.σ. εκτός… όλων των άλλων στο διαμέρισμα της Καλλιθέας) προβληματίζουν τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Κι αυτό διότι εκτιμάται πως ο 32χρονος μαζί με τους συνεργούς του είχαν αυτά τα αντικείμενα προκειμένου να τινάξουν στον αέρα μαντρότοιχο φυλακών….

Σκοπός τους; Μα φυσικά να απελευθερώσουν τους τρεις βαρυποινίτες που τους έδωσαν την εντολή να εκφοβίσουν – εκβιάσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Υπόθεση που τελικά κατέληξε στην άγρια δολοφονία του.

Εθνικιστικό παραλλήρημα στο Facebook!

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, είχαν αρχίσει να παρακολουθούν τα προφίλ που είχαν στο Facebook οι… άμεσα εμπλεκόμενοι. Τόσο οι τρεις βαρυποινίτες, όσο και οι δυο Αλβανοί που σκότωσαν τον ποινικολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα προφίλ αυτά πλέον έχουν “κατέβει”. Πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν πολύ σοβαρά και κατά ένα μέρος ανησυχητικά συμπεράσματα.

Συχνές λοιπόν ήταν οι εκατέρωθεν αναρτήσεις των κατηγορουμένων Αλβανών, για την δήθεν μεγάλη Αλβανία, αλλά και τον απελευθερωτικό στρατό του Κοσόβου. Τον γνωστό “UCK”.

Μάλιστα και τα 5 προφίλ των Αλβανών κακοποιών βρίθουν εθνικιστικών συνθημάτων και αναρτήσεων, αλλά και αναφορών για την συμπεριφορά Ελλήνων αστυνομικών προς Αλβανούς που έχουν προβεί στην χώρα μας σε εγκληματικές ενέργειες.

Στο μεταξύ το πρωί της Τετάρτης 01.11.2017, ο Αλβανός εκτελεστής του άτυχου δικηγόρου, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Απολογήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για τις λεπτομέρειες της βραδιάς που ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε άγρια.

Βέβαια με ομόφωνη γνώμη και των δυο προφυλακίστηκε, ενώ για την δίκη που θα γίνει θα του οριστεί δικηγόρος από τον κατάλογο, καθώς κανείς δικηγόρος των Αθηνών δεν δέχθηκε να αναλάβει τον άνθρωπο που εκτέλεσε εν ψυχρώ το συνάδελφό τους μέσα στο γραφείο του.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Και τι… δεν βρήκαν στο διαμέρισμα – οπλοστάσιο!

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Παράλληλα εκτιμάται πως είναι πιθανό με την ποσότητα εκρηκτικών που βρέθηκε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, να τίναζαν στον αέρα θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής κεντρικής τράπεζας, αρπάζοντας μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Αττικής, μέσα στο διαμέρισμα – οπλοστάσιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια.

– Πολεμικό τυφέκιο με γεμιστήρα και 30 φυσίγγια.

– 118 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

– 3 γεμιστήρες διαφόρων όπλων.

– Μια χειροβομβίδα.

– 2 πλήρεις αστυνομικές στολές.

– Εκρηκτική ύλη.

– Πυροκροτητής και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί χαρτογράφησαν τις κινήσεις των δυο πιστολέρο. Σημειώνεται πως ο ένας έχει διαφύγει στην Αλβανία. Καταλήγουν σε βάσιμες εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για θεαματική ενέργεια, μάλλον στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπου θα τίναζαν στον αέρα μαντρότοιχο στο προαύλιο που κάνουν βόλτα οι κρατούμενοι, προκειμένου να απελευθερώσουν τους τρεις Αλβανούς μεγαλοκακοποιούς που τους έδωσαν την εντολή για τον αδικοχαμένο ποινικολόγο.

Για το λόγο αυτό είχαν προμηθευτεί από κατάστημα, δυο πλήρεις στολές Ειδικού Φρουρού της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και περούκα. Σκόπευαν να μεταμφιεστούν και να εμφανιστούν ως Αστυνομικοί που κάνουν περιπολία, περιμετρικά των φυλακών. Την κατάλληλη στιγμή σκόπευαν να τοποθετήσουν τα εκρηκτικά και να τινάξουν το μαντρότοιχο του προαυλίου…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις