Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μόνη και μαυροφορεμένη η Βίκυ Σταμάτη στον ανακριτή για το “χρυσό” ασφαλιστήριο [pics]

Μόνη και μαυροφορεμένη η Βίκυ Σταμάτη στον ανακριτή για το “χρυσό” ασφαλιστήριο [pics]

Έφτασε στα δικαστήρια μόνη. Αυτή τη φορά δεν ήταν κανείς εκεί για να της βάλει τις φωνές. Μόνο δημοσιογράφοι για μερικά καρέ. Η Βίκυ Σταμάτη επέστρεψε στο γραφείο του ανακριτή.

Αιτία; Η υπόθεση με το “χρυσό” ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τις μίζες των TOR-M1. Η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ξανά σήμερα (19.07.2018) στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Με μεγάλα μαύρα γυαλιά και ολόμαυρα ρούχα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έφτασε στα δικαστήρια περίπου στις 10:00 το πρωί. Δεν έκανε δηλώσεις και πέρασε αμέσως προς το γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Όπως ο Άκης Τζοχατζόπουλος πριν από μερικές μέρες έτσι και η Βίκυ Σταμάτη καλείται να απολογηθεί για την υπόθεση των 773.989,20 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής, ως μέρος της μίζας για τις συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR-M1.

Ο Ζήγρας “έδειξε” Βίκυ Σταμάτη

Στη δική του απολογία, ο πρώην υπουργός, αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο, το οποίο φαινόταν να είναι στο όνομα του Νίκου Ζήγρα.

Ο εξάδελφός του ωστόσο στην δική του απολογία «έδειξε» τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, κατηγορούμενη και αυτή στην εν λόγω υπόθεση, η οποία φέρεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση, που έκανε δεκτή αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις