Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Ναρκωτικά και ζευγάρι που “έσπασε” την καραντίνα σε πάρτι 400 ατόμων

Μύκονος: Ναρκωτικά και ζευγάρι που “έσπασε” την καραντίνα σε πάρτι 400 ατόμων
Φωτογραφία αρχείου

Το παράνομο… ξεφάντωμα έγινε σε βίλα. “Ντου” από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών. Τι εντόπισε.

Χαμός έγινε σε άλλο ένα παράνομο πάρτι που γινόταν σε βίλα, στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το πάρτι ειδοποιήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που βρισκόταν στη Μύκονο για ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού, και συμπτωματικά ήταν κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών.    

Το κλιμάκιο έκανε “ντου” στη βίλα, όπου ξεφάντωναν περίπου 400 άτομα, και εντόπισε ναρκωτικά. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ανάμεσα στους καλεσμένους, που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, ήταν και ένα ζευγάρι ξένων τουριστών, που έφερε μικροποσότητα κοκαΐνης και διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου, καθώς νοσεί με Covid-19, αλλά είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για να πάει στο πάρτι. 

Σε ισχύ τα αυστηρότερα μέτρα

Σημειώνεται ότι από αύριο στις 06.00 το πρωί μπαίνουν σε εφαρμογή τα νέα αυστηρότερα μέτρα για τη Μύκονο και τη Χαλκιδική και έχουν δοθεί εντολές από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι να είναι αυστηροί και συνεχείς, τόσο για χρήση μάσκας όσο και για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις που πλέον απαγορεύονται για δέκα μέρες.

Σημειώνεται ότι ειδικά στη Μύκονο η αστυνομική δύναμη έχει ενισχυθεί με 100 αστυνομικούς της Τροχαίας και της Ασφάλειας από την Αττική, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη δημιουργία αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στο νησί, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει υπηρεσία, γεγονός που σημαίνει αναβάθμιση των υπηρεσιών και αύξηση του προσωπικού σε μόνιμη βάση.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ακόμα ότι σύμφωνα με τις εντολές, εκτός από τις υπηρεσίες τάξης, στη Μύκονο και την Χαλκιδική, δραστηριοποιούνται και οι υπηρεσίες ασφάλειας, όπου υπηρετούν αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, για τους αυστηρούς ελέγχους που αρχίζουν αύριο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις