Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μυστήριο στην παραλία της Πούντας: Ανθρωποκυνηγητό για δυο υπόπτους διακίνησης ναρκωτικών

Μυστήριο στην παραλία της Πούντας: Ανθρωποκυνηγητό για δυο υπόπτους διακίνησης ναρκωτικών

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής (26.07.2019). Οι δυο ύποπτοι εγκατέλειψαν δυο φουσκωτά στην παραλία της Πούντας και εξαφανίστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό ότι δυο άτομα αποβιβάστηκαν να ταχύπλοα στην παραλία της Πούντας. Τα σκάφη φέρονται να τα έκλεψαν από την περιοχή της Λευκάδας και σκοπό, αρχικά, να διαφύγουν προς τον Κορινθιακό.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως οι ύποπτοι, αφού έβγαλαν τα σκάφη στη στεριά, διέφυγαν φορώντας μάσκες για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Οι δράστες μάλιστα, αν και αρχικά διέφυγαν με τα πόδια, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε και διέφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή της Αιγιάλειας από την αστυνομία και το λιμενικό.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, μαζί με ελικόπτερο της αστυνομίας και σκάφη του λιμενικού, «χτενίζει» την περιοχή, ενώ μπλόκα έχουν στηθεί και στην παλιά Εθνική Οδό.

Με πληροφορίες και από filodimos.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις