Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναρκωτικά, γυναίκες και απαγωγές! Τεράστιο κύκλωμα με άκρες παντού!

ναρκωτικά γυναίκες απαγωγές

– “Μπουμπούκια” οι Αλβανοί που πυροβόλησαν στη Μαυροματαίων
– Εμπλέκονται σε τεράστιο κύκλωμα με γυναίκες και ναρκωτικά
– Οι απαγωγές και τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου

Μπροστά σε ένα Ευρωπαϊκό κύκλωμα μαστροπών, εκβιαστών και απαγωγέων, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, στην οδό Μαυροματαίων στα Εξάρχεια, μετά την ένοπλη συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μεταξύ κακοποιών από την Αλβανία.
Τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχουν να κάνουν με κάποιο σοβαρό κομμάτι της Αλβανικής Μαφίας, με ενοικιαζόμενους εκτελεστές, μαστροπούς, “τεχνίτες” των εκρήξεων και βέβαια επαγγελματίες απαγωγείς.
Λίγο μετά την συμπλοκή που σημειώθηκε στης 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης, κατάφεραν να συλλάβουν δυο σεσημασμένους Αλβανούς, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους προσπάθησε να ξεφορτωθεί ένα τσαντάκι, πετώντας το στο εσωτερικό μιας καφετέριας.
Όμως, ένας παρατηρητικός αστυνομικός τις ΔΙΑΣ τον συνέλαβε και βέβαια πήρε και το τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, 260 ευρώ κι ένα Αλβανικό διαβατήριο.
Στην συνέχεια, από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών που ανέλαβαν την υπόθεση, διαπίστωσαν πως το Διαβατήριο ανήκει σε διαβόητο Αλβανό κακοποιό, οποίος είχε αποφυλακιστεί το 2015, καθώς είχε συλληφθεί το 2005 κατηγορούμενος για την δολοφονία συμπατριώτη του στο Κιάτο, λόγο διαφορών που είχαν προκύψει από την μαστροπεία γυναικών.
Παράλληλα ο ίδιος άνθρωπος, επίσης το 2005, είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ν. Κόσμου ενός Αλβανού μεγαλοεπιχειρηματία, που είχε απελευθερωθεί όταν ο αδελφός του είχε πληρώσει το ποσό των 180.000 ευρώ.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο συγκεκριμένος Αλβανός κακοποιός “φόρτωσε” το τσαντάκι του στο νεαρό συνεργό του, οποίος μάλιστα δεν ήταν σεσημασμένος, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, όπως και έγινε, χωρίς όμως να υπολογίζει πως τελικά τα στοιχεία του θα πέσουν στα χέρια τις Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο επικίνδυνος κακοποιός είχε πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στην πατρίδα του, στην Ιταλία, την Ισπανία και τις βόρειες χώρες τις Ευρώπης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στα συγκεκριμένα Ευρωπαϊκά κράτη δρα ένα μεγάλο και επικίνδυνο κομμάτι της Αλβανικής Μαφίας, το οποίο ασχολείται με τις απαγωγές επιχειρηματιών, την μαστροπεία και την διακίνηση ναρκωτικών.
Για το λόγο αυτό είναι δυνατόν να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών της “Γηραιάς Ηπείρου”, καθώς φαίνεται πως η Ασφάλεια έχει βρεθεί μπροστά σε ένα σοβαρό παρακλάδι της Αλβανικής Μαφίας, το οποίο όσον αφορά στην χώρα μας, φαίνεται να έχει σχέση με ισχυρά πρόσωπα της νύχτας στην Αθήνα, καθώς ενδέχεται να τους “νοικιάζουν” για δύσκολες αποστολές, ακόμα και “συμβόλαια θανάτου”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις