Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεα επεισόδια στα δικαστήρια! Μάνα, πατέρας και πολίτες λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη!

Νεα επεισόδια στα δικαστήρια! Μάνα, πατέρας και πολίτες λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη!

– Απίστευτες σκηνές στα δικαστήρια!
– Η μητέρα, ο πατέρας αλλά και πολίτες λίντσαραν τον 58χρονο που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
– «Αλήτη! Δολοφόνε! Θα σε κάνουμε κομμάτια! Δεν θα ζήσεις!», φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Καρτέρι στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη είχαν στήσει έξω από το κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων στα δικαστήρια, οι γονείς της 32χρονης εφοριακού.

Μόλις τον είδαν να βγαίνει συνοδεία αστυνομικών όρμησαν επάνω του μαζί με άλλους πολίτες και τον χτύπησαν!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πάρουν από τα χέρια του πατέρα και της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη τον 58χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο!
Η μητέρα του θύματος φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο». Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα ο οποίος έλεγε συνεχώς «Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».
Όταν κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν, οι γονείς της Δώρας, αλλά και πολίτες άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο της ασφάλειας, ενώ κάποιοι πετούσαν και μπουκάλια!

«Αλήτη! Δολοφόνε! Θα σε κάνουμε κομμάτια! Δεν θα ζήσεις!», φώναζε επίσης η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Εκτός εαυτού και ο αδερφός της Δώρας Ζεμπέρη βγαίνοντας από το κτίριο 9 όπου νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο.

Νωρίτερα, την οργή του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη αλλά και όσων βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων έζησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη μεταφέρθηκε στις 11 το πρωί στο κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων.

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω!»

Εκεί ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, Κώστας Ζέμπερης έτρεξε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω! Ποιός είναι! Μου σκότωσες το παιδί!»

Ο Κώστας Ζέμπερης στην θέα του δολοφόνου της κόρης του βγήκε εκτός εαυτού και την ώρα που τον μετέφεραν οι αστυνομικοί, φώναζε συνέχεια «αλήτη! αλήτη!»

Πολίτες επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

Και πολίτες ξέσπασαν κατά του 58χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 32χρόνης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια. Οι πολίτες επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, φωνάζοντας: «Αλήτη έφαγες το κοριτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε».

«Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Εχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν οι πολίτες.

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Να επανέλθει η θανατική ποινή

Εμφανώς ταραγμένος, ο Γιάννης Ζέμπερης μίλησε στους δημοσιογράφους. Αυτό που είπε, είναι ότι επιθυμεί να επανέλθει η θανατική ποινή. «Αυτά τα υποκείμενα, δεν είναι ούτε για μέσα ούτε για έξω. Να επανέλθει η θανατική ποινή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κατηγορούμενος ζητησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις