Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Βγήκε από τη φυλακή και ξανάρχισε – Έκλεψε κι έκανε ανταλλακτικά 27 μοτοσικλέτες

αστυνομικοί
ΦΩΤΟ Αρχείου

Στη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές είχε γίνει ο φόβος κι ο τρόμος των ιδιοκτητών μοτοσικλετών. Ο λόγος για έναν νεαρό διαρρήκτη, ο οποίος μπορεί να εξέτισε ποινή τριών ετών, πλην όμως φαίνεται πως δεν σωφρονίστηκε. Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων κατάφερε να κλέψει 27 μοτοσυκλέτες και να τις μετατρέψει σε ανταλλακτικά.

Στοπ στην δράση του διαρρήκτη έβαλε το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, αστυνομικοί του οποίου κατάφεραν και συνέλαβαν τον δράστη σχεδόν επ’ αυτοφώρω.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους, του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας κατάφεραν, έπειτα από επισταμένες έρευνες, να πιάσουν τον νεαρό διαρρήκτη, ο οποίος μάλιστα είναι κάτοικος Νέας Ιωνίας.

Οι αστυνομικοί εδώ και καιρό είχαν στοχοποιήσει την δράση του συγκεκριμένου κακοποιού, καθώς δεν περνούσε εβδομάδα που να μην πραγματοποιήσει δύο με τρεις κλοπές μοτοσικλετών, τόσο στην Νέα Ιωνία και στην Φιλαδέλφεια, όσο και στις γύρω περιοχές.

Έπειτα από συνδυαστικές έρευνες και παρακολουθώντας στενά τις διαδικτυακές αγγελίες για ανταλλακτικά μοτοσικλετών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στα ίχνη του διαρρήκτη «φαντομά».

Από εκεί και μετά και έπειτα από σαρωτικές περιπολίες με συμβατικά αυτοκίνητα, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του την Δευτέρα (07.12.2020) και να τον θέσουν σε διακριτική παρακολούθηση, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην σύλληψή του και μάλιστα λίγο πραγματοποιήσει την 28η κλοπή μοτοσικλέτας, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην Νέα Ιωνία βρέθηκαν ανταλλακτικά από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες, ενώ στο φορητό υπολογιστή του οι αστυνομικοί βρήκαν τις αναρτήσεις που έκανε σε διαδικτυακές σελίδες αγγελιών για πώληση ανταλλακτικών μοτοσικλετών. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο νεαρός κλέφτης μάλλον θα ξαναβρεθεί στο γνώριμο για αυτόν περιβάλλον… αυτό της φυλακής, καθώς είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών για παρόμοια αδικήματα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις