Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Δικάζεται στο αυτόφωρο ο 22χρονος – Νέες καταγγελίες στο φως

Νέα Σμύρνη: Δικάζεται στο αυτόφωρο ο 22χρονος – Νέες καταγγελίες στο φως

Στο σκαμνί θα καθίσει σήμερα (10.05.2021) ο 22χρονος φοιτητής που την περασμένη εβδομάδα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρή γυναίκα.

Ο 22χρονος συνελήφθη όταν η γυναίκα στην οποία επιτέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, όχι μόνο έκανε καταγγελία στην αστυνομία αλλά ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τις φωτογραφίες του και το video όπου την ακολουθεί με το μόριό του έξω από το φερμουάρ της βερμούδας του.

Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αδίκημα που είναι πλημμέλημα.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του από το θύμα έφερε στο φως κι άλλες καταγγελίες, με τον νεαρό να έχει αναγνωριστεί από τουλάχιστον πέντε γυναίκες.

Καταγγελία και για απόπειρα βιασμού

Μια 22χρονη γυναίκα έχει κατηγορήσει τον 22χρονο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε την Κυριακή (09.05.2021) το MEGA για απόπειρα βιασμού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η 22χρονη είχε καταγγείλει τον Αύγουστο του 2020 πως έπεσε θύμα επίθεσης έξω από την πολυκατοικία της από άγνωστο άνδρα.

Κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε.

Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια.

Αμέσως έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο Α.Τ Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Όπως προκύπτει πρόκειται για τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη.

Σημειώνεται πως η απόπειρα βιασμού είναι κακουργηματική πράξη και όχι πλημμέλημα όπως το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή με την οποία διώκεται ο 22χερονος.

Σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρήσει, θα αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του 22χρονου, άρα και η ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις