Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Νέες λεπτομέρειες στο «φως» για έναν συλληφθέντα

Νέα Σμύρνη
Φωτογραφία από: Intime

Όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της έναν από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του αστυνομικού, το βράδυ της Τρίτης (09/03/2021) στην Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για νεαρό που συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στην συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Ν. Πλαστήρα.

Το πώς όμως έφτασε στο να συλληφθεί έχει το δικό του ενδιαφέρον. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του newsit.gr, ο νεαρός έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο των επεισοδίων, μέσα στο οποίο είχε και την ταυτότητά του.

Click4more: Πληροφορίες ότι συνελήφθη ο νεαρός που «κατέβασε» τον αστυνομικό πριν τον ξυλοδαρμό

Αστυνομικοί το βρήκαν και το παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με την… σαφή οδηγία αν εμφανιστεί ο κάτοχος της ταυτότητας να ειδοποιηθούν.

Τελικά σήμερα, Τετάρτη 10.03.2021, ο νεαρός όντως μετέβη στην αστυνομία και δήλωσε πως το πορτοφόλι του… εκλάπη. Οι αστυνομικοί βεβαίως τον κράτησαν και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Η μεγάλη ομάδα των δραστών της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού τον χτυπούσαν όπως μετέδωσε το newsit.gr από το βράδυ της Τρίτης 2,5 λεπτά. 

https://youtu.be/ZXUQpZh3kI4

Φωτογραφίες: Intime.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις