Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Σκηνές θρίλερ περιγράφει η 27χρονη που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού

Νέα Σμύρνη
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Τον απόλυτο εφιάλτη κατήγγειλε πως έζησε στα χέρια ενός 40χρονου άνδρα στη Νέα Σμύρνη μια γυναίκα 27 ετών, όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr.

Σύμφωνα με την ίδια, ο φερόμενος ως δράστης την βίασε παρουσία και άλλων ατόμων (!) ξύρισε το κεφάλι και της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.

Καρέ – καρέ η κτηνωδία στην Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, o εφιάλτης για την γυναίκα ξεκίνησε, σύμφωνα με όσα η ίδια υποστήριξε, όταν ο αλλοδαπός την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας φέρεται ότι την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία άλλων ατόμων την βίασε.

Μάλιστα, οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος (!) που έχει εγκατεστημένο το σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι. Στις 4 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβασης στο σπίτι.

click4more: Κυψέλη: «Καιγόταν το πρόσωπό μου από το καυστικό υγρό»! Η κατάθεση της 25χρονης εγκύου

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και στο σπίτι του άνδρα βρήκαν τον ίδιο, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών. Ο φερόμενος ως δράστης ήταν και παράνομα στη χώρα, αφού διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Mega.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις