Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέα στοιχεία για τον πιστολέρο αστυνομικό του Χολαργού! Σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού

Νέα στοιχεία για τον πιστολέρο αστυνομικό του Χολαργού! Σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού

Ολοένα και πιο απίστευτη γίνεται η υπόθεση με τον πιστολέρο αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος χθες (26.02.2020) στο Χολαργό τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε το αυτοκίνητο πολίτη με τον οποίο… είχε διαπληκτισμό για μια σφήνα! Σύμφωνα με τον ίδιο, πυροβόλησε τρεις φορές στο πορτ μπαγκάζ, όμως μια από τις σφαίρες δεν κατέληξε εκεί…

Το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως είναι πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός της Δίωξης είναι πως το οδηγούσε η οκτώ μηνών έγκυος γυναίκα του! Δηλαδή, μια ετοιμόγεννη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν εκείνη που κυνήγησε και μάλιστα δυο φορές το αυτοκίνητο του πολίτη, με τον οποίο ο σύζυγός της τσακώθηκε!

Click4more Χολαργός: Τι υποστήριξε ο αστυνομικός που πυροβόλησε οδηγό μετά από τρακάρισμα

Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πολίτης οδηγούνται στον εισαγγελέα, αφού αλληλομηνύθηκαν. Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα καλέσει και τη σύζυγο του αστυνομικού, από τη στιγμή που εκείνη οδηγούσε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ισχυριστεί στις καταθέσεις τους ο αστυνομικός και η σύζυγός του, ο πολίτης έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και γι’ αυτό (!) άρχισαν να τον καταδιώκουν. Εκείνος, όταν το αντιλήφθηκε, προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Στο δρόμο που είναι κοντά και στο σπίτι του δημάρχου Χολαργού, το αυτοκίνητο του πολίτη εγκλωβίστηκε στην κίνηση. Τότε, ο αστυνομικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εξαγριωμένος, τον πλησίασε για να ζητήσει το λόγο.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι ο πολίτης επιχείρησε να ξεφύγει και στην προσπάθεια αυτή του πάτησε το πόδι. Τότε ήταν, σύμφωνα με την κατάθεσή του, που αποφάσισε να τραβήξει το υπηρεσιακό του όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές το πορτ μπαγκάζ! Μόνο που μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού!

Όταν ο αστυνομικός άνοιξε πυρ, έντρομος ο πολίτης πάτησε γκάζι κι έφυγε, κατευθυνόμενος στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το ζευγάρι τον καταδίωξε κι εκεί, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να καταθέσουν μηνύσεις η μια στην άλλη.

Με την υπόθεση του αστυνομικού πιστολέρο θα ασχοληθεί και το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις