Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νομική αντεπίθεση μετά την προφυλάκιση των δυο συλληφθέντων για την επίθεση στις Σκουριές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε νομική αντεπίθεση προχωρούν οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατοίκων της Χαλκιδικής, οι οποίοι μετά την απόφαση προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση που έγινε στο εργοτάξιο της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές, αποφάσισαν να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές στον Άρειο Πάγο.

Όπως διαβάζουμε στο thousandnews.gr θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για την αντιδικονομική μεταχείριση των δύο συλληφθέντων και για την παράνομη εισβολή των ΕΚΑΜ στα σπίτια τους. Επίσης θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά εργαζόμενου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο Συνέντευξη Τύπου στην Ιερισσό, στην οποία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, όπως και ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ. Σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι να παρουσιάσουν στο πανελλήνιο την μεταχείριση του θέματος στη Χαλκιδική από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο μεταξύ, υπάρχει η σκέψη, η νομική ομάδα που χειρίζεται την υπόθεση να προχωρήσει και από τη μεριά της σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, ώστε να ενημερώσει τα Διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα όσα συμβαίνουν στη Χαλκιδική…

Διαβάστε ακόμα:

Ιερισσός: Οι κάτοικοι (ξανα)πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα!

Tι είπαν στις απολογίες τους οι δύο προφυλακιστέοι για την επίθεση στις Σκουριές

Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες της Ιερισσού – Εξαγρίωσε το πλήθος η απόφαση (VIDEO)

Βίντεο από τη διαμαρτυρία για τους συλληφθέντες της Ιερισσού, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους συλληφθέντες της Ιερισσού (VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε