Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντίμης Κορφιάτης: Η «σημαδεμένη» μοτοσυκλέτα στη Ζάκυνθο ως μέσο διαφυγής των δολοφόνων

Ντίμης Κορφιάτης: Η «σημαδεμένη» μοτοσυκλέτα στη Ζάκυνθο ως μέσο διαφυγής των δολοφόνων

Οι διωκτικές αρχές θα έχουν σύντομα στα χέρια τους την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι του ξενοδόχου Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο ως δεύτερο μέσο διαφυγής.

Σήμερα (12.05.2021), στη θέση Κορακονήσι Ζακύνθου, βρέθηκε ριγμένη στο βυθό μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, χωρίς σημάδια [στρείδια, πρασινάδα] που να μαρτυρούν, ότι βρίσκεται καιρό στο θαλασσινό νερό. Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να ανασυρθεί απ’ τον βυθό και να «ταυτοποιηθεί» η πινακίδα κυκλοφορίας για να διαπιστωθεί αν και από πού έχει κλαπεί.

Στο Πόρτο Ρώμα ψάχνουν το μυστικό

Εξάλλου αυτό συνέβη και με το κλεμμένο Fiat Panda που βρέθηκε καμένο περίπου έξι χιλιόμετρα μακριά απ’ το ισόγειο γραφείο όπου «γαζώθηκε» με Καλάσνικοφ ο ξενοδόχος την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Ζακύνθου. Πέρσι τον Ιούνιο που οι πληρωμένοι δολοφόνοι σκότωσαν την σύζυγο του ξενοδόχου, είχαν ξεφορτωθεί την μοτοσυκλέτα τους, πετώντας την στην θαλάσσια περιοχή Πόρτο Ρώμα. Εκεί μάλιστα τους ανέμενε με ταχύπλοο σκάφος συνεργός τους που τους μετέφερε απέναντι στις ακτές της Ηλείας. Έτσι και τώρα, πέραν πάσης αμφιβολίας, φαίνεται πως οι εκτελεστές διέφυγαν με πανομοιότυπο τρόπο αλλά επιλέγοντας ως «διαφυγή» διαφορετική ακτή της Ζακύνθου.

Στην αναζήτηση του κλεμμένου σκάφος του Ελβετού

Το newsit.gr, εξ’ αρχής είχε επισημάνει την μυστηριώδη κλοπή ταχύπλοου σκάφους που ανήκει σε Ελβετό εισοδηματία και τους θερινούς μήνες διαμένει μόνιμα στο νησί. Το σκάφος αυτό μέσα σε διάστημα 15 ημερών εκλάπη δυο φορές, αφού την πρώτη φορά εντοπίστηκε απ’ τις αρχές όταν ο τράκτορας μεταφοράς του ντεραπάρισε. Όμως, πριν από το Πάσχα, οι δράστες το ξαναέκλεψαν και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Η πρώτη φονική ενέδρα

Τον Ιούνιο του 2020, δύο δράστες, ένας κοντός και ένας ψηλός, οι οποίοι φορούσαν μαύρες στολές σαν αστυνομικοί σύμφωνα με τις Αρχές, επέβαιναν σε λευκή μοτοσυκλέτα, προσέγγισαν και πυροβόλησαν εν κινήσει τον επιχειρηματία και τη γυναίκα του που επέβαιναν επίσης σε μοτοσυκλέτα. Η μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) στη Λιθακιά Ζακύνθου.

 

Click4more: Ζάκυνθος: Σοκάρει το πόρισμα της νεκροψίας για την εκτέλεση του Ντίμη Κορφιάτη – Δολοφονία με 19 σφαίρες

 

Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας των εκτελεστών πυροβόλησε με 45αρι πιστόλι αλλεπάλληλες φορές εναντίον του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να χάσει άμεσα τη ζωή της η 37χρονη, η οποία έπεσε από την μοτοσυκλέτα. Ο σύζυγός της συνέχισε την πορεία του έφθασε στο σπίτι ενός φίλου του και στην συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε δεχθεί τρεις σφαίρες και νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση. Η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, ήταν επίσης επιχειρηματίας στο νησί, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής μονάδας στο Λαγανά, ενώ ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις