Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ντοκουμέντο: Ο 45χρονος στο Κορωπί ουρλιάζει πως θα σκοτώσει κόσμο

Ντοκουμέντο: Ο 45χρονος στο Κορωπί ουρλιάζει πως θα σκοτώσει κόσμο

Σε κατάσταση αμόκ ο 45χρονος που η σύντροφός του έσφαξε με 5 μαχαιριές την πρώην σύζυγό του. Απειλεί να σκοτώσει κόσμο αν δεν επικοινωνήσει με τα παιδιά του.

Μιλώντας στο NewsIt, ο 45χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τον πεθερό του και μια γυναίκα, απειλεί να τους σκοτώσει όλους. “Θέλω να μιλήσω με τον γιο μου. Θέλω να μιλήσω με τα παιδιά μου. Θέλω να μιλήσω με τον Αντώνη και τον Γιώργο. Σε παρακαλώ. Κάνε κάτι. Έχω την καραμπίνα μέσα στο στόμα. Βρες τα τηλέφωνα των παιδιών μου. Βρες τα παιδιά μου. Θα γίνει μακελειό. Θα τους σκοτώσω όλους απόψε. Σκότωσαν ένα αθώο κορίτσι. Με πουστιά, με μαχαίρι από πίσω. Δεν μπορείς να το καταλάβεις. Τι να πω στα παιδιά μου εγώ; Τι να πω;”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο ανθρώπους, Ο 45χρονος στη συνέχεια εξαφανίστηκε με την αστυνομία να τον αναζητά.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν σύντροφος του 45χρονου πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίσκεψης. Εκεί, η νυν σύντροφος φέρεται να ήρθε στα χέρια με την πρώην σύζυγο και την χτύπησε με πέντε μαχαιριές τραυματίζοντάς την σοβαρότατα.

Επικράτησε πανικός στη γειτονιά του Κορωπίου και αμέσως έφτασε η αστυνομία, αλλά και ο 45χρονος άντρας, ο οποίος πήρε την πρώην σύζυγό του και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν την 38χρονη γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε