Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ο ληστής με το καλάσνικοφ ήθελε χειροπέδες με … γουνάκια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το “δόλωμα” στο Facebook έβγαλε “λαβράκι”… εν προκειμένω την σύλληψη 22χρονου επικίνδυνου κακοποιού, οποίος έπεσε στην παγίδα που του έστησε καλλίγραμμη Αστυνομικός, που του έκανε τα “γλυκά μάτια” στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 22χρονος ληστής από το 2014 ήταν ο διακαής πόθος των αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς έχει πάρει μέρος σε τουλάχιστον δυο συμπλοκές με συναδέλφους τους, τους οποίους είχε πυροβολήσει με υποπολυβόλο Καλάσνικοφ στο Αλεποχώρι Μεγάρων, όπου μέσα σε διάστημα μιας ώρας είχε πραγματοποιήσει μαζί με συνεργούς του 7 ληστείες σε καταστήματα της περιοχής.

Επί 18 μήνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον επικίνδυνο νεαρό κακοποιό, οποίος πάντα κατάφερνε να τους ξεφεύγει.
Τελικά την λύση στο “γόρδιο δεσμό” έδωσε μια καλλίγραμμη και εντυπωσιακής ομορφιάς Αστυνομικός, η οποία με την βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να του περάσει χειροπέδες.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η πανέξυπνη και συνάμα πανέμορφη Αστυνομικός κατάφερε να εντοπίσει το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook ο κακοποιός, χρησιμοποιώντας όμως ψευδώνυμο.
Αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για τον καταζητούμενο Ι. Α. και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της για την σύλληψη του, γνωρίζοντας βέβαια την αδυναμία του 22χρονου στο ωραίο φύλλο.
Η εντυπωσιακή Αστυνομικός δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ, στο οποίο ανέβασε καυτές φωτογραφίες που θα προσέλκυαν τα αντρικά βλέμματα. Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας κατάφερε να προσεγγίσει το 22χρονο και να του στείλει αίτημα φιλίας, το οποίο βέβαια έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κακοποιό, όταν βέβαια είδε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η όμορφη αστυνομικός.

Πολύ γρήγορα άρχισαν να συνομιλούν στο In box του Facebook, με αντικείμενο τι άλλο, το σεξ αλλά και τις προτιμήσεις τους στις καυτές βραδιές.
Μάλιστα για να “δέσει” περισσότερο την ηλεκτρονική σχέση που είχε αποκτήσει με τον καταζητούμενο επικίνδυνο κακοποιό η Αστυνομικός άρχισε να του στέλνει φωτογραφίες με καυτές πόζες, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα ο 22χρονος να πέσει στην παγίδα και να της ζητήσει να βρεθούν από κοντά.

Στην αρχή η όμορφη Αστυνομικός το έπαιζε δύσκολη μέχρι που τελικά δέχθηκε να βρεθούν σε ξενοδοχείο στα Δυτικά Προάστια της Αττικής. Μάλιστα σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε του έγραφε πως της αρέσει να παίζει με χειροπέδες με ροζ γουνάκια για να λάβει την απάντηση πως οι χειροπέδες είναι το φετίχ του. Βέβαια εκείνη την στιγμή ο 22χρονος δεν ήξερε πως το φετίχ του θα γίνονταν πράξη με μια μικρή διαφορά. Οι χειροπέδες δεν θα είχαν ροζ γουνάκι.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο 22χρονος ήταν κύριος στο ραντεβού του. Βέβαια ακροβολισμένοι στο ξενοδοχείο ήταν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν πράξη το βίτσιο του 22χρονου.

Του περάσαν αμέσως χειροπέδες, από τις οποίες έλειπε το ροζ γουνάκι. Όταν ο Ι.Α. κατάλαβε πως όλα ήταν μια παγίδα, ήταν αργά για να ξεφύγει από το κλοιό.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε