Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι “ροζ πάνθηρες” πίσω από τη ληστεία στο Μαρούσι; – Πληροφορίες ότι μέλη της συμμορίας ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Την τεχνική των “Ροζ Πανθήρων” βλέπουν οι αστυνομικοί στην ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Μαρούσι
– Συναγερμός στην Ασφάλεια μετά τις πληροφορίες για άφιξη στην Ελλάδα νέων μελών της σπείρας
– Απίστευτο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισίας

Άρωμα από «Ροζ Πάνθηρες» έχει η ληστεία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην Λ. Κηφησίας.

Οι δράστες της θρασύτατης ληστείας, χρησιμοποίησαν κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Audi παλιό μοντέλο το οποίο είχαν κλέψει τρεις ημέρες πριν, από την περιοχή του Παγκρατίου.

Πληροφορίες μιλούν για είσοδο στην Ελλάδα δύο μελών των “Ροζ Πανθήρων”

Η πρακτική των κακοποιών που χτυπήσαν το κοσμηματοπωλείο σήμερα τα ξημερώματα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή που χρησιμοποιεί διεθνώς η σπείρα των παραστρατιωτικών Σέρβων και Κροατών που δημιούργησαν την σπείρα φόβητρο των απανταχού κοσμηματοπωλών ανά των κόσμο.

Κλεμμένο αυτοκίνητο παλαιού τύπου, εισβολή και σπάσιμο των ρολών και της τζαμαρίας με το κλεμμένο Ι.Χ που χρησιμοποιείται ουσιαστικά ως «πολιορκητικός κριός», και τέλος άδειασμα της προθήκης του καταστήματος επιλέγοντας όμως τα πιο ακριβά κομμάτια είναι τα στοιχεία που συνηγορούν στην νεκρανάσταση των «Ροζ Πανθήρων» στην Ελλάδα.

Πρωτοφανές το χτύπημα σε τόσο κεντρικό σημείο

Άλλωστε και κατά το πρόσφατο παρελθόν, όπου η Ασφάλεια Αττικής είχε εξαρθρώσει ένα μεγάλο κομμάτι της διεθνούς συμμορίας που δρούσε στην χώρα μας, την συγκεκριμένη πρακτική χρησιμοποιούσαν έχοντας μάλιστα αδυναμία στα παλιά αυτοκίνητα μάρκας Audi και BWM.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit οι Αξιωματικοί τις Ασφάλειας εκτιμούν πως έχουν να κάνουν με ένα κομμάτι των «Ροζ Πανθήρων», το οποίο ανέκαμψε στην χώρα μας αυτή τη φορά με πιο άγριες διαθέσεις, καθώς είναι η πρώτη φορά που χτυπούνε κοσμηματοπωλείο, σε κεντρικό σημείο της Πρωτεύουσας όπως είναι η Λ. Κηφισιάς.

Άλλωστε και σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους 6 μήνες στην Ασφάλεια είχαν πληροφορίες, πως έχουν φθάσει στην Ελλάδα δυο μέλη τις συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων», προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την έλευση του επιχειρησιακού πυρήνα τις συμμορίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει μεγάλες και θεαματικές ληστείες σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία των Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Θεαματικό ΝΤΟΥ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι – Έσπασαν την κεντρική τζαμαρία με αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι περιβόητοι ”ροζ πάνθηρες” – Δείτε φωτογραφίες τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε