Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σούνιο: Λύνεται το μυστήριο με τα οστά – “Συμβόλαιο θανάτου” και στυγνή δολοφονία

Σούνιο

– Αγνοούμενος από το 2008 το θύμα
– Για “συμβόλαιο θανάτου” κάνει λόγο η αστυνομία
– Τον χτύπησαν πισώπλατα και τον πέταξαν στην σπηλιά
– Οι λεπτομέρειες που οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ στην “άκρη το νήματος”
– Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε σπηλιά στο Σούνιο. Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για “συμβόλαιο θανάτου” και για στυγνή δολοφονία.

Αγνοούμενος εδώ και 9 χρόνια

Το θύμα είναι ένας 55χρονος ο οποίος αγνοείται από το 2008, και τότε η οικογένειά του είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνδρας είχε πολύ σοβαρές οικονομικές διαφορές με διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες. Μάλιστα εκείνη την περίοδο, πριν εξαφανιστεί, οι άνδρες της ασφάλειας ερευνούσαν καταγγελίες για οικονομική απάτη που αφορούσαν το συγκεκριμένο άτομο. Οι αρχές κατάφεραν να συλλέξουν αυτά τα στοιχεία με “οδηγό” τις δύο πιστωτικές κάρτες που βρέθηκαν πάνω του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα οστά επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δολοφονία. Όπως αναφέρει στην έκθεσή του, το θύμα πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στην τον  “δίπλωσαν” και τον τοποθέτησαν στην βαλίτσα, την οποία και πέταξαν σε σπηλιά στο Άσπρο Λιθάρι Σουνίου.Σούνιο

Το χρονικό

Τα ανθρώπινα οστά, βρέθηκαν σε σπήλαιο στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, στο Σούνιο. Ένας άντρας βρήκε στην είσοδο σπηλαίου, έναν ταξιδιωτικό σάκο, όπου βρίσκονταν τα ανθρώπινα οστά, και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Αττικής.

Άμεσα στο απομακρυσμένο σημείο έφθασε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, προκειμένου να ανασύρουν από το σπήλαιο τον ανθρώπινο σκελετό.

Το σύνολο των ανθρωπίνων οστών ήταν τοποθετημένα σε ταξιδιωτικό σάκο και ορισμένα ήταν εκτός του σάκου. Αυτό δείχνει πως μάλλον τα είχαν βρει αγρίμια.

Ο σκελετός αλλά και τα σκορπισμένα οστά ανασύρθηκαν απο τους άνδρες της ΕΜΑΣΚ και της Ασφάλειας. Αμέσως μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Οι πιστωτικές κάρτες

Κοντά στον σάκο με τα ανθρώπινα οστά, εντοπίστηκαν δύο πιστωτικές κάρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ληγμένες και ανήκαν σε άνδρα. Ωστόσο, η περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά είναι χώρος απόρριψης απορριμμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που -μέχρι στιγμής- δεν συνδέεται η εύρεση των πιστωτικών καρτών με το φρικιαστικό εύρημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις