Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παγίδευσαν 20χρονη μέσω Facebook – Τη βίασε και μετά την εκβίαζε!

Παγίδευσαν 20χρονη μέσω Facebook – Τη βίασε και μετά την εκβίαζε!

Τη φρίκη στα χέρια ενός 31χρονου έζησε μια 20χρονη κοπέλα, που βρήκε όμως το θάρρος να φτάσει ως την αστυνομία, να καταγγείλει το βιασμό και τον εκβιασμό της και τελικά να οδηγήσει στη σύλληψη του βιαστή της και της 37χρονης συνεργού του.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο 31χρονος την προσέγγισε μέσω Facebook και μέσα από συνομιλίες την έπεισε να του στείλει φωτογραφίες της. Στη συνέχεια όμως, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 20χρονη, την απείλησε πως θα ανέβαζε τις φωτογραφίες της στο internet.

Την έπεισε να συναντηθούν και με το πρόσχημα πως θα διαγράψει το επίμαχο υλικό, τη βίασε! Αλλά ο εφιάλτης της 20χρονης δεν σταμάτησε εκεί. Ο 31χρονος συνέχισε να την εκβιάζει και υποστήριζε πως είχε καταγράψει σε video και φωτογραφίες τον βιασμό της! Της ζητούσε 1.000€ για να μην δημοσιεύσει τίποτα απ’ αυτά! Της είπε μάλιστα πως τα χρήματα δεν θα παραλάμβανε ο ίδιος αλλά η 37χρονη φίλη του.

Τότε ήταν που η 20χρονη αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, με τους άνδρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διενεργούν ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης. Η νεαρή κοπέλα έκλεισε ραντεβού με την 37χρονη για να της παραδώσει μέρος των χρημάτων που της είχε ζητήσει ο 31χρονος κατηγορούμενος.

Τα χρήματα όμως ήταν προσημειωμένα και μόλις η 37χρονη παρέλαβε το ποσό των 300€, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 31χρονος. Από τις έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,535 ευρώ, δυο κινητά, ένα laptop και κάρτα μνήμης.

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα του βιασμού, της παράνομης βίας και της εκβίασης κατά συναυτουργία 20χρονης. Οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε