Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της εκτέλεσης του 45χρονου σε βίντεο ντοκουμέντο

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της εκτέλεσης του 45χρονου σε βίντεο ντοκουμέντο

– Το newsit.gr σας παρουσιάζει δυο βίντεο από την στιγμή της εκτέλεσης του 45χρονου νονού της νύχτας στο Παλαιό Φάληρο
– Η στιγμή που ο ένας δράστης αδειάζει πάνω του το καλάσνικοφ και μαζί με τον συνεργό του εξαφανίζονται
– Πολίτες που ήταν ακριβώς απέναντι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν και πέφτουν στο έδαφος!

Είναι η στιγμή της εκτέλεσης του “νονού της νύχτας” στο Παλαιό Φάληρο. Το βίντεο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει το newsit.gr είναι από κάμερα ασφαλείας. Δείχνει την στιγμή που οι δυο εκτελεστές του 45χρονου τον γαζώνουν και αποχωρούν με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού! Τα βίντεο αυτά δείχνουν και τον πανικό που επικρατεί στην περιοχή με θαμώνες καταστήματος βλέποντας το σκηνικό και ακούγοντας τους πυροβολισμούς να τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν! Αλλοι πέφτουν στο έδαφος μην προλαβαίνοντας να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος και άλλοι έντρομοι προσπαθούν να καλυφθούν! Η μάχη των νονών της νύχτας με δεκάδες πυροβολισμούς έγινε μπροστά στα μάτια πολιτών που ήταν στο σημείο και φυσικά ήταν ανυποψίαστοι.

Στο πρώτο βίντεο ο ένας από τους δυο δράστες έχει κατέβει από τη μηχανή και πλησιάζει το θύμα του. Τον 45χρονο ο οποίος ήταν έξω από το σπίτι του. Τον πυροβολεί αρκετές φορές. Ο συνεργός του όπως θα δείτε στις εικόνες τον περιμένει με αναμμένη τη μηχανή. Είναι πρωί Τετάρτης, ο κόσμος κυκλοφορεί στον δρόμο αλλά εκείνους δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Ο πόλεμος ανάμεσα στα σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας δεν τα υπολογίζει αυτά. Ο άνθρωπος που έχει γαζώσει με τουλάχιστον 30 σφαίρες τον 45χρονο ο οποίος έχει πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο, τρέχει προς το μέρος του συνεργού του, ανεβαίνει στη μηχανή κρατώντας πάντα το καλάσνικοφ στα χέρια του και εξαφανίζονται περνώντας μπροστά από το κατάστημα όπου οι θαμώνες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!

Δείτε σε ένα βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή της εκτέλεσης του 45χρονου

Σε ένα άλλο βίντεο ντοκουμέντο είναι συγκλονιστικά τα όσα διαδραματίζονται έξω από ένα κατάστημα. Κάποιοι πολίτες αρχικά κοιτάζουν με περιέργεια τι συμβαίνει απέναντι. Και μετά πέφτουν οι πυροβολισμοί! Οι άνθρωποι τρομάζουν και άλλοι πέφτουν στο έδαφος και άλλοι τρέχουν να κρυφτούν! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Ποιός ήταν ο 45χρονος – Ο επονομαζόμενος και “καράφλας” ή “σαμπρέλας”

Θύμα σε αυτή τη μαφιόζικη εκτέλεση ήταν 45χρονος γνωστός νονός της νύχτας που είχε αποφυλακιστεί μερικούς μήνες πριν. Οι δράστες τον “γάζωσαν” με καλάσνικοφ, τον τραυμάτισαν σοβαρά και τελικά υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Πρώτα οι αντίπαλοί του σκότωσαν το… δεξί του χέρι, ύστερα εκείνος “χρεώθηκε” τις δολοφονίες δυο νονών και σήμερα κάποιοι έστησαν ενέδρα στον ίδιο, τον αποκαλούμενο “καράφλα” ή “σαμπρέλα”.

Ο πόλεμος των νονών μαίνεται για χρόνια. Τα τελευταία δύο όλα δείχνουν ότι είναι σε εξέλιξη ένα ακόμη μεγάλο ξεκαθάρισμα. Η πρώτη επίθεση φαίνεται ότι έγινε με την εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα έξω απ’ το σχολείο του γιου του. Από εκείνη τη στιγμή όλοι περίμεναν νέο αίμα. Ο νεκρός σύμφωνα με ορισμένους ήταν το δεξί χέρι νονού που βρισκόταν στη φυλακή. Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν και τον ίδιο τον νονό από τη μέση.
Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον τραυμάτισαν. Ο αποκαλούμενος “καράφλας” ή “σαμπρέλας” επιβίωσε ωστόσο και όλοι περίμεναν την απάντησή του.
Όταν μέσα στο 2017 έπεσαν νεκροί οι Βασίλης Στεφανάκος και Γιώργος Λίτσας ο “καράφλας” ή “σαμπρέλας” θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος, πως ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα συμβόλαιο θανάτου.
Κάπως έτσι φαίνεται ότι οι αντίπαλοί του φαίνεται ότι αποφάσισαν να απαντήσουν… έστησαν τη σημερινή ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο.

“Πόλεμος” στο δρόμο

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 45χρονο. Μόλις τον είδαν να φτάνει στο σπίτι του πλησίασαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν να πυροβολούν κατά ριπάς με τα αυτόματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έπεσαν τουλάχιστον 30 σφαίρες. Ο άνδρας αντέδρασε. Ήταν και ο ίδιος οπλισμένος με πιστόλι. Ανταπέδωσε τα πυρά και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Η προσπάθειά του αποδείχθηκε μάταιη. Δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο στήθος αλλά και στα πόδια. Οι δράστες έσπευσαν να απομακρυνθούν και κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άγνωστος προς το παρόν άνδρας μετέφερε τον 45χρονο στο διαμέρισμά του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες, ένας γεμιστήρας από καλάσνικοφ και πιστόλι. Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Κ. Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις