Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Παραβατικοί, απόβλητοι και ερωτευμένοι” πίσω από τα γκαζάκια στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον ανέλαβε μια οργάνωση… διαφορετική από τις άλλες.

Με κείμενο στο indymedia, η οργάνωση που υπογράφει ως «Παραβατικοί/ες, απόβλητοι/ες και ερωτευμένοι/ες από τα βάθη της μητρόπολης» αναλαμβάνει την ευθύνη για τα γκαζάκια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17.12.2017). Αιτία της επίθεσης ο νέος Σωφρονιστικός Κώδικας. Οι… Παραβατικοί, Απόβλητοι κι Ερωτευμένοι ήθελαν επίσης να εκδηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους «αγώνες εντός των φυλακών».

«Αφού σπάσαμε την γυάλινη πόρτα, εισήλθαμε στων εσωτερικό του χώρου πυρπολώντας τον», αναφέρουν το κείμενό τους.

«Όσον αφορά τη γελοία ανακοίνωση που εξέδωσαν περί “παρακρατικής επίθεσης στον κόσμο της Αριστεράς”, να τους “θυμήσουμε” πως αυτοί είναι το κράτος και πως τίποτα δεν (θα) νομοθετείται χωρίς κόστος. Τα ρέστα δικά τους», αναφέρουν στην προκήρυξη.

Το κείμενό τους κλείνει με δυο υστερόγραφα: ένα για αλληλεγγύη στο Γρηγόρη Τσιρώνη, που κρατείται σε κατ’ οίκον περιορισμό για την υπόθεση των ληστών του Διαστόμου και ένα για τον Νίκο Μαζιώτη, που πριν από μερικές μέρες δέχτηκε επίθεση μέσα στις φυλακές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις