Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πασίγνωστος Μυκονιάτης επιχειρηματίας στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών!

κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

– Η… τρελή καταδίωξη ανοιχτά του Ιονίου, το ταχύπλοο με τον ενάμισι τόνο χασίς και το δαιδαλώδες κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε
– Στα χέρια των Αρχών επιχειρηματίας της Μυκόνου για συμμετοχή στο κύκλωμα εμπορίας χασίς
– Παίγνωστος, διατηρεί ρεστοράν στην Μύκονο αλλά και στο Κολωνάκι όπου συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου
– Πώς ελεύθεροι σκοπευτές “φρέναραν” το ταχύπλοο με τα ναρκωτικά – Άνοιξαν πυρ και οι δράστες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άνδρες του Λιμενικού!
– Μια… ενδεκάδα συλλήψεις μετά την καταδίωξη στα ανοιχά της Πύλου
– Μεταξύ αυτών ο γνωστός επιχειρηματίας – Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Πασίγνωστο Μυκονιάτη επιχειρηματία που διατηρεί γνωστά ρεστοράν, τόσο στο Νησί των ανέμων, όσο και στο Κολωνάκι, συνέλαβαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Η σύλληψη έγινε το βράδυ του Σαββάτου, 25.11.2017 στην πλατεία της… ελληνικής ελίτ. Οι άνδρες του Λιμενικού είχαν στα χέρια τους στοιχεία που τον εμπλέκουν με το δαιδαλώδες κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης.

Ο Σ. Κ. σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Λιμενικού Σώματος, φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εμπορίας χασίς. Μιλάμε για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε το Σαββατοκύριακο έπειτα από γιγαντιαία καταδίωξη θηριώδους ταχύπλοου. Το ταχύπλοο είχε ξεκινήσει από την Αλβανία με προορισμό αρχικά την Ελλάδα και στην συνέχεια την Ιταλία. Ήταν φορτωμένο με… κάτι παραπάνω από ενάμισι τόνο χασίς.

Τρελή καταδίωξη και… εξάρθρωση για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών!

Οι Λιμενικοί που είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα του κυκλώματος, είχαν στήσει καρτέρι ανοιχτά της Κέρκυρας. Περίμεναν το θηριώδες ταχύπλοο με τις τρεις μεγάλης ιπποδύναμης μηχανές, προκειμένου να το σταματήσουν.

Όταν εμφανίστηκε το ταχύπλοο, οι Λιμενικοί έκαναν σήμα με τους προβολείς του περιπολικού προκειμένου να σταματήσουν. Βέβαια οι δράστες άνοιξαν πυρ σε βάρος των Λιμενικών, με αποτέλεσμα δυο στελέχη του πληρώματος να τραυματιστούν ελαφρά από θραύση τζαμιών και να πέσουν στην θάλασσα, προκειμένου να σωθούν από το καταιγισμό πυρών.

Με την βοήθεια ελικοπτέρου της δύναμης Frontex, ταχύπλοα του Λιμενικού κατάφεραν να ξαναμπούν στην πορεία του θηριώδους σκάφους.

Το εντόπισαν ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ανοιχτά της Πύλου, στο Νομό Μεσσηνίας.

Από εκεί και έπειτα ακολούθησε τρελή καταδίωξη που κατέληξε στο δίαυλο μεταξύ Μακρονήσου και Κέας. Εκεί, οι ελεύθεροι σκοπευτές του Λιμενικού κατάφεραν να πυροβολήσουν τις μηχανές του σκάφους. Κάπως έτσι έλαβε τέλος η καταδίωξη, με ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Σώματος στο σκάφος των Αλβανών μαφιόζων.

Επάνω στο ταχύπλοο συνελήφθησαν δυο Αλβανοί κι ένας Ιταλός. Στην συνέχεια ακολούθησαν έρευνες και σε Κέρκυρα και Αθήνα. Σε αυτές συνελήφθησαν άλλα δέκα άτομα και συγκεκριμένα: Έξι Αλβανοί, ένας Ιταλός ένας Βούλγαρος και δυο Έλληνες. Ο ένας ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας από την Μύκονο…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις