Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: 78 μπαλάκια ναρκωτικών “έκρυβε” στο στομάχι του

Πάτρα: 78 μπαλάκια ναρκωτικών “έκρυβε” στο στομάχι του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κατασχέθηκαν ακόμη 78 συσκευασίες με ναρκωτικά, τις οποίες ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του και περιείχαν 148 γραμμάρια κάνναβης, δέκα γραμμάρια κοκαΐνης και δυο περίπου γραμμάρια ηρωίνης

Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να περάσει στις φυλακές, σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε κρύψει στις αποσκευές του

Ο 64χρονος έγκλειστος φυλακών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα. Θυμίζουμε ότι αρχικά, τον έπιασαν με ναρκωτικά κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.

Ωστόσο, ο 64χρονος κατά την παραμονή του ως κρατούμενος, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του άλλες 74 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 148 γραμμάρια κάνναβης, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πηγή: PatrasTimes

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις