Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτός είναι ο 26χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της Φούλας Παπανδρέου – video

Πάτρα: Αυτός είναι ο 26χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της Φούλας Παπανδρέου – video
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά ις 12.00 το μεσημέρι ο 26χρονος, φερόμενος ως δολοφόνος της άτυχης 88χρονης Φούλας Παπανδρέου. Φέρεται να την στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να έδρασε ο 26χρονος, στη δολοφονία της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Διοικητής Ασφαλείας Αποστόλης Μαρτζάκλης, ο άνδρας πήγε στην Πάτρα για να ληστέψει, να σκοτώσει και να πουλήσει τη λεία του. Όλα αυτά φέρεται να τα έκανε, μέσα σε μία ώρα!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο 26χρονος δράστης δολοφονίας της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου, το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου, μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Διοικητής Ασφαλείας Αποστόλης Μαρτζάκλης, ο δράστης ήρθε στην Πάτρα για να ληστέψει, σκοτώσει και πουλήσει τη λεία του και όλα αυτά τα έκανε μέσα σε μία ώρα.

Ο 26χρονος έχει ζήσει στην Αθήνα και κατάγεται από την Ηλεία, ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό του, αξιοποιώντας οπτικό υλικό και μετά από ενδελεχή έρευνα.

Να σημειωθεί ότι το DNA του 26χρονου δεν ήταν στη βάση δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας και η ταυτοποίησή του έγινε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαρτζάκλης, ο φερόμενος ως δράστης, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος το απόγευμα της Κυριακής και εντοπίστηκε. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η 88χρονη είχε έναν φρικτό θάνατο στα χέρα του δολοφόνου της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης του εγκλήματος, αφού μπήκε στο σπίτι της άτυχης 88χρονης, της επιτέθηκε, την έριξε στο πάτωμα, την γρονθοκόπησε στο μάτι και ασκώντας της πίεση με τα χέρια στο λαιμό, τη στραγγάλισε.

Στη συνέχεια, ερεύνησε το δωμάτιο και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, εγκαταλείποντας την 88χρονη η οποία εξέπνευσε.

Πηγή: patrastimes

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις