Έγκλημα

Πάτρα: Λήστεψαν ταχυδρόμο και έφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό – Οι δράστες τον πλησίασαν με βέσπα!

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή της Οβρυάς...

στην συμβολή των οδών Θράκης και Ηλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστες ήταν δυο άνδρες που ακινητοποίησαν τον διανομέα και τον απείλησαν.

Σύμφωνα με το thebest.gr, επέβαιναν σε μαύρη βέσπα, φορούσαν μαύρα κράνη και μαύρα ρούχα και αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν προς την Περιμετρική. Το δίκυκλο δεν έφερε πινακίδες, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και πιθανότατα ήταν κλεμμένο.

Η Αστυνομία, “χτενίζει” ολόκληρη την περιοχή για τον εντοπισμό τους και στήνει “μπλόκα”….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σέρρες: Σπάει η ομερτά των φυλακών Νιγρίτας; – Αραβαντινός: Αυτός ομολόγησε τα βασανιστήρια στον Καρέλι – Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας!

Σέρρες: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλία Καρέλι στην Ελλάδα – Νέο βίντεο από την κηδεία του και τα συνθήματα κατά της Ελλάδας!

Ηλεία: Γέννησε στην τουαλέτα και πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Ισόβια στη γιαγιά και δεκαετής κάθειρξη στη μάνα!

Εύβοια: Συγκλονίζει ο θάνατος του δημοσιογράφου Σταύρου Καρακάση – Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας του!

Κάλυμνος: Προσπάθησε να σφάξει τη μάνα του με σπασμένο γυαλί φωτιστικού – Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα!

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για τη ληστεία των 190.000€ – Χτύπησαν υπάλληλο εταιρείας πετρελαιοειδών!

Εύβοια: Θάνατος σε σκοτεινό δρομάκι – Τον πάτησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!


Θεσσαλονίκη: Τι φαντάζεστε ότι πουλούσε στο διαδίκτυο ένας νεαρός; – Η απίστευτη αγγελία που ανέβασε!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα