Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Στη φυλακή το ζευγάρι για τον τραυματισμό ηλικιωμένου με σκεπάρνι

Πάτρα: Στη φυλακή το ζευγάρι για τον τραυματισμό ηλικιωμένου με σκεπάρνι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προφυλακιστέα κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα τα δύο άτομα που κατηγορούνταν ότι χτύπησαν ηλικιωμένο στο κεφάλι με σκεπάρνι για να τον ληστέψουν.

Το ζευγάρι ενεργώντας από κοινού, από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, υπερπήδησε περίφραξη από σύρμα και πέρασαν στο σπίτι του 75χρονου, όπου ο 30χρονος μπήκε μέσα από το μπαλκόνι.

Ο δράστης προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με σκερπανι στον ηλικιωμένο, ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού αντιλαμβανόμενος το θόρυβο. Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού αφαίρεσε ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, έφυγε μαζί με την συνεργό του.

Ο παθών διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Το ζευγάρι παραδέχθηκε τις πράξεις του και επέδειξε τον ακριβή τρόπο δράσης του. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το σκερπάνι που χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς και η μπλούζα που φορούσε, με κηλίδες αίματος, την οποία το ζευγάρι είχε πετάξει σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Πηγή: Thebest

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις