Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Βρήκαν τον δολοφόνο της Φούλας Παπανδρέου!

Πάτρα: Βρήκαν τον δολοφόνο της Φούλας Παπανδρέου!

Η 88χρονη βρήκε το θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην οδό Γούναρη, στις 16 Ιουλίου…

Από τότε οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος… Σύμφωνα με τα πατρινά ΜΜΕ, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη για την άγρια δολοφονία. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι πρόκειται για έναν 26χρονο.

Περισσότερα, αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο, από την Αστυνομία.

Η Φούλα Παπανδρέου, η οποία ήταν συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου, έδωσε μάχη με τον δράστη που μπήκε στο σπίτι της, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομία και ιατροδικαστής είπαν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία ενώ το κίνητρο “έδειχνε” ληστεία.

Η δολοφονία έγινε μεταξύ 09.00 και 11.00 το πρωί ενώ το θύμα στραγγαλίστηκε. Από το χέρι της άτυχης γυναίκας, έλειπε η χρυσή της βέρα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω ωστόσο ο δράστης δεν βρήκε όπως φαίνεται, χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Ιουλίου και ενώ είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά. Όταν χτύπησε το κουδούνι ο υπάλληλος, η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα. γεγονός που κίνησε υποψίες για την υγεία της. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι ήταν νεκρή…

Πηγή: patrastimes

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις